RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#42405  Szerző: roxy

Szia Snake,

ezek még vadiúj infók!

Mi még nem hallottunk erről, de mesélj, Te mit tudsz?!

U.i.: Mi nem tudunl róla..., sőt!
 #42389  Szerző: Snake

Gond nincs pánik se viszont közöltem amit tudok, ennyi.
 #42387  Szerző: markfelt

Ne keltsünk pánikot, szerintem nincs gond. :)
 #42386  Szerző: Snake

Amondó vok, h lassan kezdhetitek rippelni az adásokat, nem tudom mikor vagy hogyan lesz bejelentés, de már nem sok van hátra.

További kérdés végett a hír 90%os erősséggel bír, a 10% ha vki megveszi a drága médiát.
Forrást nemtudok közreadni, legyen ennyi elég.

ui: jelszó UP THE CLUB, majd idővel megtudjátok mért is.
 #41904  Szerző: markfelt

Roxy írta korábban, hogy ez a mostani csak ideiglenes oldal és készül a "rendes". Türelem tornaterem.
 #41895  Szerző: Szd96

Picit OFF:Én eltudnék képzelni 1 ilyesmi oldalt a roxynak:http://www.vibefm.ro/
ON
 #41885  Szerző: orrhang

Szerintem az okos lépés az lenne, ha a Roxy rászánná magát egy teljes arculatváltásra, átalakulna egy teljesen mainstream, esetleg kicsit pörgősebb CHR rádióvá és szakítana a dance-house-club zenei vonallal.
Nem tudom igazán,az én véleményem még mindig az, hogy ha lennének normális műsorvezetők és nem mindenki csinálhatná azt, amit akar, ha lenne egy ember, aki összefog mindent, akkor szerintem ezzel a zenei stílussal is üthetnének nagyot.
Pesten szerintem mindenképpen maradhatna életképes, nyereséges, kedvelt, stb...
 #41882  Szerző: VidámSrác

ravasz írta:Szerintem az okos lépés az lenne, ha a Roxy rászánná magát egy teljes arculatváltásra, átalakulna egy teljesen mainstream, esetleg kicsit pörgősebb CHR rádióvá és szakítana a dance-house-club zenei vonallal.
hát az utód talán ezt az utat követi. a roxy már semmiképpen. arra a pár hónapra ugyanis már nem érdemes...
  • 1
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 333