RADIOSITE Fórum

• Informatika

#42286  Szerző: nyikolaj

thx!
 #42285  Szerző: mgabor

nyikolaj írta:Egy páran így nevezik ezt a vírus szerűséget,de konkrétan nekem elöször az antivirus 7 nevű (ál vírusvédő) keserítettmeg.Már kitöröltem meg minden,most meg itt hagyott,egy állandóan visszaugró figyelmeztetést,meg hogy telepítsem a gépemre azt a hülyeséget...
Amit ugye pénzért szeretne....
csökkentett módú windows indítás után regeditben automatikus indításra vonatkozó bejegyzéseknél kitörölni a szarait, aztán avasttal elpusztíttatni a maradékát, nálam ez volt rá a megoldás...
 #42284  Szerző: csokie

Nem tudom, ki emlékszik a jeefo32 vírusra?
Összes .exe fájlt megfertőzött ha meg le akartad törölni akkor törölte volna maga után a többi exét. :D az volt eddig a legszemetebb vírusom. csak a format c segített...
 #42278  Szerző: nyikolaj

Ok Donder kipróbálom a Terminatort!
 #42277  Szerző: nyikolaj

Egy páran így nevezik ezt a vírus szerűséget,de konkrétan nekem elöször az antivirus 7 nevű (ál vírusvédő) keserítettmeg.Már kitöröltem meg minden,most meg itt hagyott,egy állandóan visszaugró figyelmeztetést,meg hogy telepítsem a gépemre azt a hülyeséget...
Amit ugye pénzért szeretne....
 #42276  Szerző: donder

nyikolaj írta:Probálkozzunk a Clam Win Free vírusírtóval.
Nekem talált rajta egy párat.
Eddig ez a legjobb szerintem.
Nekem is volt egy ilyesmi féle vírusom, csak az még pluszba olyat is csinált, hogy ha wordbe beírtam egy sor szöveget, és utána nyomtam egy entert, lepotyogtak a betűk!
Én Spyware Terminator-ral töröltem az összeset. Free, és nagyon jó! Ebben Claim AV van beleintegrálva, ez helyettesíti a vírusirtót! Szó szerint mindent felismer és maradék nélkül töröl.Múltkor egy trójait fogtam be, és perc alatt törölte.
 #42275  Szerző: nyikolaj

Probálkozzunk a Clam Win Free vírusírtóval.
Nekem talált rajta egy párat.
Eddig ez a legjobb szerintem.
 #42272  Szerző: SzD

WTF? Van ilyen vírus? És mit csinál? Eddig úgy tudtam, ez a böngészőbe beírva üres lapot nyit meg. Vagy pont ez vele a baj, hogy magától csinálja ezt?

Mellesleg nekem is van valami a gépemen, ami nem feltétlenül kell oda. Folyamatosan villog a modemen a led, mint amikor tölt valamit. Megnéztem, és valamit tényleg letölt. Minden egyes olyan dolgot bezártam, aminek valami köze lehet a nethez, természetesen csináltam víruskeresést is (szintén avast!-ot használok), de semmi. Mi lehet ez, illetve mit lehet ellene tenni? Van valakinek valami tippje?
 #42257  Szerző: nyikolaj

A francba abba.
Tudja valaki,hogy hogyan lehet kinyírni az about:blankot?(vírus)
:shoot:
Megkeseríti az életem! :wailing:
Még a vírusvédőm se ismerte fel!(Avast)
  • 1
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • 296
  • 330