RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#42167  Szerző: markfelt

nyikolaj írta:Mondjuk halkan megjegyzem,az mégjobb lenne,ha a miskolci Juve is ugrana.... :twisted:
És lenne helyette megint egy Gagához hasonló adó. :D
Valakinek jó, valakinek nem.
 #42166  Szerző: nyikolaj

Mondjuk halkan megjegyzem,az mégjobb lenne,ha a miskolci Juve is ugrana.... :twisted:
És lenne helyette megint egy Gagához hasonló adó. :D
 #42165  Szerző: markfelt

Mekkora cink, hogy az egyszerre lejáró és jelenleg vételkörzet-bővítésként működő frekvenciákat (pl. teljes Mária és Szent István hálózat, Borsod megyei Juventus, Budapest + Balaton Juventus) elképzelhető, hogy nem lehet majd "csomagban" megpályázni... illetve nem teljesen jó a "csomagban" kifejezés, a lényeg az, hogy ha újrapályázza pl. a budapesti, siófoki és fonyódi frekvenciákat a Juventus, akkor nem szólhat rajta ugyanaz, sőt, 2 évig még hálózatba se kapcsolódhatnak. Legalábbis ha nem születik elvi jellegű határozat ennek a moratóriumnak a feloldásáról.

Így ugorhat például a borsodi Juventus-hálózat (konkrétan Kazincbarcika és Ózd) és a balatoni Juve frekvenciák. Sőt, az egész Gong hálózat.

Részletek itt: http://ortt.hu/jegyzokonyvek/jegyzokony ... 172844.pdf
 #41863  Szerző: szemilan

Lehet, hogy mi kritikus szemmel hallgatunk minden rádiót, de a hallgatónak ez csak egy rádió. Nem több.
Nem értek egyt ezzel, nekem egy rádió nem, csak rádió.
Minden napi életem része, és ne csak egy mp3 playerként működjön.
Igenis hiányoznak a műsorok.
... MAGYAR RÁDIÓNK...a mi pénzünkből teszik mindezt...
Hát ez van.

A Juventusban, ami most jó az a Reggeli Műsor.
Délutánból, viszont hiányoznak a műsorok.
 #41813  Szerző: Rádiós

Nem feltétlenül minden esetben a műsorvezetőn múlik. Van, hogy pont a hallgatón. Mikor lehetősége van, akkor sem aktív! Ennek egyszerű okai vannak. Neki a rádió csak egy doboz ahonnan a zene szól és ha zavarja kikapcsolja. Egy irodában nem biztos, hogy annyi idejük van az embereknek vagy egy fodrászatban, hogy figyeljék a műsorvezetők minden egyes rezdülését. Lehet, hogy mi kritikus szemmel hallgatunk minden rádiót, de a hallgatónak ez csak egy rádió. Nem több.
Az is tény, hogy egy interaktív, beszélgetős műsorra készülni kell és jobb ha nem egyedül csinálja az ember. Plusz technikus, illetve műsorvezető kell.

A rádiók csak alkalmazkodnak és megpróbálnak a lehető leghatékonyabban működni. Van nekünk MAGYAR RÁDIÓNK, ahol az interaktív, beszélgetős műsorokra lenne hely és ember is. Ehelyett pl az MR2-n utcalánysok pénzt költenek, 15 másodperces konfokra. Azt nem értem, hogy ez mért nem veri ki a biztosítékot. Jah és a mi pénzünkből teszik mindezt.
 #41792  Szerző: Cicoo

olvaso1 írta: Kell a műsor is és az zene is.
És nem ártana, ha a hallgatók is bekapcsolódhatnának a műsorba.
A vicc, hogy ezt nem kevesen gondoljuk így, mégis elég kevés az értelmes interaktív műsor. Jó, tény, hogy egyszerűbb elmondani egy jó esetben összetett mondatban a dal címét, mint találni egy sokakat érdeklő és érintő témát, és arról érdemben megnyilvánulni, érveket, ellenérveket, tényeket, riportalanyokat stb. felkutatni, de nem hinném, hogy tényleg csak arra van igénye a kedves publikumnak, hogy százegyegydszer is meghallgassa azt a számot, amit már sok éve játszanak folyamatosan.. De gondolom a legnagyobb akadálya az interaktív műsorok elterjedésének, hogy a kedves műsorvezetőknek meg kéne tanulniuk magyarul.
 #41739  Szerző: szemilan

SzD írta:Az sem lenne jobb, ha kívánságműsor helyett csak olyan megszólalások lennének, amiben elmondják, hogy mit hallottunk, és mi jön. (Mondjuk ez nagyjából ugyanaz, mint a kívánságműsor.) Szerintem a legjobb az lenne, ha olyan műsorok mennének ezek helyett, amikben van is valami kis tartalom. Nem órákig pofázós, de nem is emerkettőnagyonzenés jellegű, hanem valahol a kettő között.
Eggyet értek. :)
Kell a műsor is és az zene is.
És nem ártana, ha a hallgatók is bekapcsolódhatnának a műsorba.
 #41730  Szerző: SzD

Az sem lenne jobb, ha kívánságműsor helyett csak olyan megszólalások lennének, amiben elmondják, hogy mit hallottunk, és mi jön. (Mondjuk ez nagyjából ugyanaz, mint a kívánságműsor.) Szerintem a legjobb az lenne, ha olyan műsorok mennének ezek helyett, amikben van is valami kis tartalom. Nem órákig pofázós, de nem is emerkettőnagyonzenés jellegű, hanem valahol a kettő között.
 #41729  Szerző: szemilan

Szerintem is bőven elég.
A 2 országoson úgy is orrba szájba megy minden nap.
 #41592  Szerző: Cicoo

mlaszlo írta:Kívánságműsor pedig hétvégén van 10 és 15 óra között.
Bőven elég, úgyis tudjuk, hogy megy ez a kívánságműsorosdi, meg azt is, hogy gyakorlatilag már semmi értelme sincs.
  • 1
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 260