RADIOSITE Fórum

• Class FM

#43173  Szerző: LuciFerko

1. Ne legyen így szétcsapva, nagyobb dinamikatartomány kell
2. tiszta magasok kellenének
3. "dögös" mélyek kellenek.
 #43171  Szerző: markfelt

Nincs meg valakinek felvéve a szóban forgó műsorrészlet?

Egyébként igen, emiatt - ha tényleg így volt - és a kis felmérésünk miatt szerintem már szinte egyértelműen és objektíven kijelenthető, hogy a Class FM hangzása valahol a közepes és a pocsék között van...
 #43169  Szerző: Kiru

Reggel a Balázsék műsora úgy kezdődött,hogy azt mondták,hogy mit csináltak a hangzással mert annyira rossz lett mintha vödörbe beszélnének és megkérték a hallgatókat,hogy írjanak sms,hogy milyen a hangzás rádión hallgatva és sokan írták,hogy borzalmas rossz és hogyan lehet egy vezető országos rádiónak,hogy már régóta nem tudják jól beállítani a hangzást! :vomit:
 #43150  Szerző: markfelt

Köszönöm! Fel sem tűnt, kapott egy figyelmeztetést a júzer.
 #43146  Szerző: Cicoo

rsite írta: Elárulnád, hogy melyik hozzászólást sérelmezed? Nagyban segítenéd a "csókoltatott" fórummoderátorok munkáját, mivel én nem találtam 10 oldal átlapozása után sem olyat, amit moderálni kellene.
Szerintem ez volt a baja:
Innentől miből állna áthívni pár embert a Classhoz, hogy beállítsák a hangzást? Vagy a cserépedény Szever Palika nem engedi?
(Nekem meg a város, csak nagy B-vel.)
 #43144  Szerző: BajakiGabesz

Hangerőhullámzás = ITU BS.412
Lefordított hangfal = nem gyengén rossz preset/beállítás

Ma hallgattam reggel pár percet, hát a neten sugárzott adásból nem tűnt ilyen rossznak, de amit ma reggel hallottam...

Sajnos alá kell támasztanom majdnem mindenki más véleményét.
Neo sem sokkal jobb... Szerintem az ő hangzásuk nagyon lapos, ettől a magas frekvenciák csak kásásodnak, ez túlzott előkompresszálásra utal a Power MPX előtt.
 #43136  Szerző: mgabor

emlékeim szerint régebben a danubius is ocsmányul szólt hosszú ideig, amit aztán procicserével orvosoltak.
amúgy mostanság a szegedi 94.9 is úgy szól, mintha le lennének arccal fordítva a hangfalak, meg kicsit hullámzik is a hangereje. hallottam mondjuk már szarabbat is, de azért általában szebbet :)
 #43103  Szerző: Attis

rsite írta:Én nem hallok számottevő változást, például a mostani Groovehouse dal borzalmasan szól. Zavaróan!

Ha sikerülne összekovácsolni valami olyan hangzást, mint a 103.9 Rádió1, vagy a Juventus, akkor szerintem nem lenne rá panasz.

A magyar fórumok meg ilyenek. Mindenki imád álnéven fikázni... Attól még szerencsére születnek okos gondolatok és leíródnak hasznos észrevételek is.
A 103,9 tényleg jól szól. De a 90,6 már gyakran technikai hibákkal teli, és gyakran torz.
A Juventusnál a 101,3 még mindig :sick: .
Ettől függetlenül mondom azt, hogy egy országos rádió igenis adjon arra, hogy úgy szóljon, ahogy az elvárható lenne. Főleg, ha az előd Danubius Rádiónak ment. És fél év nem volt elég? Mit csináltak eddig a technikusok?
Ami pozitívum: a reggeli műsorok nekem még mindig :yeah: . De azért ez még nem elég.
 #43102  Szerző: markfelt

NÁdám írta:Szia!

Nem hiszem, hogy én bárkit is bántottam volna a hozzászólásommal, aki JOGOSAN, észérvekkel kritizálta a Class hangzását, műsorát. Azonban azt renkdkívül utálom, mikor valaki akármilyen fórumban elbújik egy nicknév mögé és onnan anyázik, cserépedényezik, stb., bánt egy olyan embert akit nem is ismer, soha nem beszélt, találkozott vele. Azonban csókoltatom azt a fórummoderátort is, aki az ilyen, durván személyeskedő véleményt szankció nélkül hagy.
Kedves Ádám!

Senki nem mondta, hogy Te bántottál akárkit is. Leírtam egy tényt a magyar mentalitásról, ami a netes fórumokban is visszatükröződik. Nemcsak erre a fórumra igaz, hanem mindre. (Maximum ilyen baba-mama fórumokra nem, hacsak nem szabadul fel valami őrült oda is.)

Ahol lehet álnéven is írni, ott mindenki mindent belead. Élvezi, ha csesztetheti a másikat. Ez van. Én is rendkívül utálom, azonban sokat nem tudok ellene tenni. A vélemény az vélemény, attól, hogy durva, vagy nem feltétlenül építő jellegű kritika, még nem fogjuk kimoderálni. Ha - több hozzászóláson keresztül, huzamosabb ideig - bunkó, személyeskedő, sértő, akkor viszont igen (lásd fórumszabályzat).

Elárulnád, hogy melyik hozzászólást sérelmezed? Nagyban segítenéd a "csókoltatott" fórummoderátorok munkáját, mivel én nem találtam 10 oldal átlapozása után sem olyat, amit moderálni kellene.

A legdurvább, amit találtam: "Én arra azért kiváncsi lennék, mikor veszik már észre, hogy valami eszméletlenül szarul szólnak?"
Azt hiszem ezzel még nincs mit kezdeni.

A Class FM-ben is nyilván tudják, hogy a kritikát tűrni kell. Kapnak úgyis eleget, nemcsak itt. A bunkó hozzászólásokon át kell lépni, ennyi.
 #43101  Szerző: mlaszlo

NÁdám írta: Szia!

Nem hiszem, hogy én bárkit is bántottam volna a hozzászólásommal, aki JOGOSAN, észérvekkel kritizálta a Class hangzását, műsorát. Azonban azt renkdkívül utálom, mikor valaki akármilyen fórumban elbújik egy nicknév mögé és onnan anyázik, cserépedényezik, stb., bánt egy olyan embert akit nem is ismer, soha nem beszélt, találkozott vele. Azonban csókoltatom azt a fórummoderátort is, aki az ilyen, durván személyeskedő véleményt szankció nélkül hagy.
Nekem igazából egy dolog kezd nem tetszeni a Class FM-ben, hogy a Neo FM-hez hasonlóan kezdik felvenni a Sláger rádiós zenei vonalat. Több régi szám és magyarokból is zömmel az agyonjátszottakat hallom. Kár ebbe az irányba elmenni, mert lassan nem tudom megkülönböztetni melyik rádiót is hallgatom, a Neo-t vagy a Class-t.
  • 1
  • 406
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410
  • 510