RADIOSITE Fórum

• Class FM

#44353  Szerző: csattila

A Class FM 100.3-as Pesti frekijét hallgatva mint ha javult volna a hangképe a rádiónak. Bár a mikrofon procik beállítása még mindig nem az igazi...
 #44347  Szerző: csirkebogár

Ghee írta:'Dzsáktsó' hangja most olyan mintha Mikrobi beszélne. Alacsony bitrátás digithang. :shock:

Mit csinálnak ezek? A hírolvasó/szerkesztő hangja jó. :oops:
Ellenben hallgassátok meg a LÁNCHÍD Rádiót. Most épp zenei műsor megy és atom jól szól, ugyanolyan procival. Tényleg lemehetne valaki onnan a földszintre a Classhoz beállítani azt a kva Omniát...
 #44341  Szerző: Ghee

'Dzsáktsó' hangja most olyan mintha Mikrobi beszélne. Alacsony bitrátás digithang. :shock:

Mit csinálnak ezek? A hírolvasó/szerkesztő hangja jó. :oops:
 #44291  Szerző: csirkebogár

zenefalo írta:Lehet,hogy az én fülem romlott el,de mintha javult volna a hangzás,most mikor belehallgattam. A magas mintha nem lenne annyira kásás,de a mély még mindig hiányzik.
Javult, az állította be gondolom, aki a Lánchídét is, mert AZ eszméletlen jól szólt eddig is, főleg zenénél hallani. Gyakorlatilag ugyanazzal a beállítással megy mindkettő ha a fülem nem téved. A műsorvezetőkön és hírolvasókon kívül most már egy az egyben a Lánchíd csapata csinálja a Classot is, figyeljétek meg csak a híreket amit felolvasnak, ugyanúgy nem titkoltan jobbos beállítottságú, mint a Lánchídé, a hírek is ugyanazok csak rövidebben. A zenei kínálat is egységes, csak a Lánchíd kevesebbet zenél. Nem nehéz feladat, egy emelet választja el őket egymástól.
 #44289  Szerző: csirkebogár

mlaszlo írta:Úgy tűnik Kovács Áron kiszállt a délutáni műsorból, egy ideje már csak Vágó Piros van egyedül. Kár ezért a műsorért, mert jó volt, hogy délutánonként nem csak egy hang szólal meg.
Ráadásul Piros gyenge mint a harmat, olyan se szine se szaga, jellegtelenül levezet egy délutáni műsort... Mondjuk annál a kretén, unalmas, tízéveugyanolyan Jáksónál még mindig jobb, nem is értem egy balos politikai beállítottságú ember mit keres egy jobbos rádiónál...
 #44213  Szerző: Szelerailway

Ha már szavazás.Megkérhetnélek benneteket,kedves fórumtársak,hogy most az országos adók hangzásának tekintetében is leírnátok a véleményeteket?Itt is megnéznék szívesen egy szavazást!
Mostaniban Én is úgy vélem mintha a Class egy fokkal jobban szólna,viszont a Neo és most már szerintem a Juventus sem szól szépen,nekem túl mosottak a magasaik,dinamikájuk sem az igazi,a beszédhang tekintetében pedig a Juventus hangzása nagyot romlott.Hogy ebben mennyit játszik szerepet Bolláék érkezése,nem tudom,de egyiknél sem muzsikál szépen az adásproci.
 #44167  Szerző: mlaszlo

Úgy tűnik Kovács Áron kiszállt a délutáni műsorból, egy ideje már csak Vágó Piros van egyedül. Kár ezért a műsorért, mert jó volt, hogy délutánonként nem csak egy hang szólal meg.
 #43999  Szerző: zenefalo

Lehet,hogy az én fülem romlott el,de mintha javult volna a hangzás,most mikor belehallgattam. A magas mintha nem lenne annyira kásás,de a mély még mindig hiányzik.
 #43665  Szerző: orrhang

Valaki azt is tudja miért bukik mindig felfelé a Titusz? Nem mintha bajom lenne vele, pusztán csak érdekel.
biztos du.ják :)

Amugy mi a baj vele? Szerintem teljesen rendben van. Nagy a hatalma az embernek, de ahhoz képest nem érzem benne a nagyképűséget. Találkoztam már sokkal "rosszabb" programigazgatóval is, akik atyaistennek képzelték magukat aztán egy hónap múlva meg sehová sem kellettek...
 #43626  Szerző: NÁdám

Richmonde írta:Valaki azt is tudja miért bukik mindig felfelé a Titusz? :) Nem mintha bajom lenne vele, pusztán csak érdekel.
Gondolom, ő azon emberek csoportjába tartozik, akik azért sikeresek, mert jókor vannak jó helyen. Ám arról ne feledkezzünk meg, hogy a Classnál ő a műsorokért felel és nem a zenékért, az a Csiszár&Szever páros alkotása. Danubiust nem voltam képes hallgatni, Classot Jáksón kívül bármikor.
  • 1
  • 403
  • 404
  • 405
  • 406
  • 407
  • 510