RADIOSITE Fórum

• Magyar Katolikus Rádió

#48623  Szerző: LuciFerko

hát mivel innen légvonalba kb 8 km a torony, ennél jobb lefedettséget nem biztosítana semmi sem :)
 #48622  Szerző: Pasa

drkotasz írta:Ezért kéne digitális rádiózás
Szerinted az ingyen lenne? Ugyanúgy nem tudná megfizetni egyik-másik társaság az országos sugárzást. És ki cserélné be OLCSÓN az általad lesajnált technika vételére alkalmas készülékeket DAB-osra mondjuk a kisnyugdíjasoknak? És miből gondolod, hogy jobb lefedettséget adna az FM-nél (AM-ről nem is beszélve)?
Majd úgyis digitális lesz minden, de az sok idő még, pláne, hogy a nálunk fejlettebb világban éppenhogy mostanság kapcsolják le a néhány éve elindított DAB-hálózatokat (pl. Finnország). Szóval az a 80 éves technológia még egy darabig megfelelő lesz...
 #48619  Szerző: drkotasz

Ezért kéne digitális rádiózás, amit amúgy meg mindenki ott fikáz, ahol ér, meg hogy maradjon még a 80 éves FM technológia, mer az milyen jó, meg adjunk mindent hatvan kilowattal, meg hasonló bődületes baromságok :)
 #48616  Szerző: LuciFerko

Pasa írta:Szerintem nem fog megszűnni. A Klub megtarthatja a 95,3-at, a pályázaton másodikként "befutó" MKR pedig a 92,9-et. Sőt, az is lehet, hogy a KH frekiket is - átmenetileg - használhatják majd (persze ez mindenképpen jogellenes lenne, de itt nálunk bármi lehetséges). Végső soron vidéken fog eltűnni csak szerintem.
pont, ahol a legtöbben hallgatják. Csak itt Enyigen 8 idős ember kért meg, hogy hangoljam be a rádiójukon! Sok egyedülálló idős néninek és bácsinak szinte társ lett ez az adó.
 #48614  Szerző: drkotasz

Nem közszolgálati, csak közműsor-szolgáltató, így alapvetően nem az állam tartja el, az egyháznak meg nem futja középhullámra...
 #48612  Szerző: Pasa

Szerintem nem fog megszűnni. A Klub megtarthatja a 95,3-at, a pályázaton másodikként "befutó" MKR pedig a 92,9-et. Sőt, az is lehet, hogy a KH frekiket is - átmenetileg - használhatják majd (persze ez mindenképpen jogellenes lenne, de itt nálunk bármi lehetséges). Végső soron vidéken fog eltűnni csak szerintem.
 #48593  Szerző: Sokol404

Kedvenc közszolgálati rádióm 2011. január közepén meg fog szűnni; pontosabban: az országos középhullámú lefedettsége.
Arculata évek óta nem változott semmit. Ha és amennyiben úgy tűnik, hogy ez egy Fidesz-KDNP kormány hatálya alatt mégis meg fog szűnni, akkor kéne készíteni az utókornak pár felvételt digitálisan v. kazettára, hogy volt egy ilyen rádió, és kb. milyennek hangzott. Én vállalom. (Felrakom netre.)
 #43786  Szerző: ribbon

djlacee írta:gyerekek, béke van
Csak az :) BÉKE ÉS SZERETET!
 #43761  Szerző: djlacee

gyerekek, béke van
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 72