RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#44110  Szerző: djlacee

És a DéVéBéTé?
 #44109  Szerző: Zoshi

Majd meglátjuk. Junius 1.-én jár le a hűség. Elötte 8 nappal lemegyek, azt meglátjuk hogy tudom csökkenteni a díjat. Ha nemnagyon, akkor marad a váltás.

Kábel párti vagyok, de ég az is megeshet.
 #44108  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Igen... Nemtom, viszont a Viva meg hiányozna az Icarly miatt. Nemtom mi legyen... :S
Viacom-os csatornák szerintem egy ideig biztos nem lesznek Digi-n.
A Vidanet-nél ezek az STB bérleti díjak nagyon magasak.
Valamelyik DTH szolgáltató esetleg nem jöhet szóba? T-Sat-on és UPC Direct-en is lesz VIVA és Nickelodeon is, úgy látom mind a kettő sokkal olcsóbb, mint a Vidanet.
 #44106  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Igen, nekem nagyon nem érthető a dolog. Írtam nekik meglátjuk mi lesz. Ráadásul újra kérnek díjat az első stb-ért, 250 ft-ot..

Nagyon úgytúnik h váltás lesz.
A harmadik STB pedig 2100.-Ft/hó? :shock:
 #44104  Szerző: Zoshi

Igen, nekem nagyon nem érthető a dolog. Írtam nekik meglátjuk mi lesz. Ráadásul újra kérnek díjat az első stb-ért, 250 ft-ot..

Nagyon úgytúnik h váltás lesz.
 #44101  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Sőt, Vidanet ászfben: Kikerül még Yacht&Sail, Kidsco, Babyfirst is. Se Jetix Play, se Kidsco... Nemtom mi a fancot csinálnak..
Úgy látom a minicsomagokat is átalakítják, egységesen 4 csatorna lesz egy-egy minicsomagban 990.-Ft-ért, ez így nekem elég drágának tűnik.
Ami még érdekes:
A Gyermek csomagból kikerül a Jetix Play csatorna. Ezzel együtt a csomag díja bruttó 950 forintra csökken.
A honlap szerint eddig 990.-Ft volt, 40.-Ft nagy csökkentés lesz :D
Ráadásul néhány sorral lejjebb a táblázatban ugyanúgy 990.-Ft-ért szerepel.
 #44096  Szerző: Mauro

Akkor nem értem. Úgy tudtam ilyenkor minden csatit átvesznek attól a szolgáltatótól akitől kapják a jelet.
 #44091  Szerző: Mauro

Akkor nem T-nél csinálhatnak valamit ezekkel csatikal?
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 129