RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#44988  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:
...bárki élvezheti, akinek van digitális előfizetése, valamint 3D-s televíziós készüléke és az elengedhetetlen szemüvege.
Hanyas csatornán? Meg minek ennyire előre rohanni, ha még az országban csomó hozzám hasonló júzer van, aki 33cm-es VIDEOTON TV-t használ? ^^
Nem tudom minek erőltetik ezt a 3D-s televíziózást (nemcsak a UPC, hanem más szolgáltatók is), amikor még a HD kínálat is elég szegényes, pedig arra nagyobb igény lenne.
A 3D szerintem amúgy is csak nagy képernyőn nyújthat valódi élményt (pl. moziban, bár én nem voltam elájulva tőle), egy átlagos háztartásban lévő 66, 82, esetleg 106 cm-es tv nem tudom mit tud vissza adni belőle.
 #44985  Szerző: djlacee

...bárki élvezheti, akinek van digitális előfizetése, valamint 3D-s televíziós készüléke és az elengedhetetlen szemüvege.
Hanyas csatornán? Meg minek ennyire előre rohanni, ha még az országban csomó hozzám hasonló júzer van, aki 33cm-es VIDEOTON TV-t használ? ^^
 #44419  Szerző: djlacee

mlaszlo írta:Még egy változás, amit most vettem észre digitálison, a 24 órás Comedy Central bronze csomagos lesz.
:yes:
 #44405  Szerző: mlaszlo

Még egy változás, amit most vettem észre digitálison, a 24 órás Comedy Central bronze csomagos lesz.
 #44404  Szerző: mlaszlo

Ghee írta:mlaszlo:

Továbbra sem csökkenti a UPC után a "közvetítő cég" a havidíjakat társasházunkban, pedig novemberben ígérték, ráadásul a DigiTVt is megakasztották egy technikai egyezkedéssel (kié a kábel és a csövezés, állítólag kábelbérleti díjat akarnak kiszedni a Digiből - ez egy vicc). A UPC társasházi kedvezménnyel Bronze csomagban 2000HUF, mi meg toljuk nekik a 4150HUF-t! Írtam a "közvetítőnek", hogy mondjon a kialakult helyzetre valamit, hosszabb azonosítás után, egyelőre nem válaszolnak... Szóval marad a kiszolgáltatott helyzet... tányéros megoldás pedig a keletre néző franciaerkély miatt nem lehetséges... kivárás, levelezés, asztalborogatás. :punch:
Sajnos a UPC-nek nincs beleszólása ennek a cégnek az üzletpolitikájába, a UPC csak a jelcsomagot biztosítja, minden más ennek a cégnek a dolga.
Ha nem akarnak semmiféle kedvezményt adni, akkor esetleg meg kellene próbálni leválni róluk, ha ez nem lehetséges akkor a lakóknak összefogni és szép sorban mindenkinek lemondani a szolgáltatást. Tudom, így egy időre lehet hogy tv nélkül maradnátok, de ha a sok a lemondás, akkor lehet, hogy észhez térnének.
DTH szolgáltatáshoz azért lehet, hogy érdemes lenne egy szerelő véleményét is kikérni. Ha nem pont keletre, hanem kissé délre néz az erkély, akkor már lehet esély műholdas szolgáltatásra. Az alábbi oldalon ha beírod a címed, a listában pedig kiválasztod a 0,8W Thor 3,5 műholdat, akkor megmutatja, hogy merre felé kell néznie az antennának:
http://www.dishpointer.com/
 #44403  Szerző: Ghee

mlaszlo:

Továbbra sem csökkenti a UPC után a "közvetítő cég" a havidíjakat társasházunkban, pedig novemberben ígérték, ráadásul a DigiTVt is megakasztották egy technikai egyezkedéssel (kié a kábel és a csövezés, állítólag kábelbérleti díjat akarnak kiszedni a Digiből - ez egy vicc). A UPC társasházi kedvezménnyel Bronze csomagban 2000HUF, mi meg toljuk nekik a 4150HUF-t! Írtam a "közvetítőnek", hogy mondjon a kialakult helyzetre valamit, hosszabb azonosítás után, egyelőre nem válaszolnak... Szóval marad a kiszolgáltatott helyzet... tányéros megoldás pedig a keletre néző franciaerkély miatt nem lehetséges... kivárás, levelezés, asztalborogatás. :punch:
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 103