RADIOSITE Fórum

• DIGI / Invitel

#45106  Szerző: donder

djlacee írta:Gyorsan dolgoznak
Jó, akkor az egyik antennás bácsi gyorsan bezárhatja a boltot... Ugyanis ő ilyen "feltört" (...) cuccokkal foglalkozik. Csak nem tudom hogy hogy nem vette eddig észre valamelyik szerv... És ami még röhelyesebb, hogy a DIGI TV (egyik) debreceni kirendeltsége pont a közelben van... :X.:

(moderálva)
 #45101  Szerző: Mauro

Gonosz vagy.
:)
 #45099  Szerző: LuciFerko

Bírnám, ha mire befejeznék váratlanul megjelenne a hack 8-)
 #45092  Szerző: Mauro

Gyorsan? Sky Deutschland (volt Permire) anno gyorsabban lekapcsolta Nagra 2-t. Mondjuk ott nem szaroztak ennyit a Nagra 3 karik kiküldésével. Nem tudom Diginél mi tartott eddig?
 #45090  Szerző: djlacee

Gyorsan dolgoznak
 #45067  Szerző: mlaszlo

Folytatódik a Nagravision 2 lekapcsolása a Digi-nél.
A Movies24, a Zone Romantica, a Sport2 és a Sport1 után most a Music Channel, a H!T Music és a DigiSport vált elérhetetlenné a kalóz
vevősök(EMU) számára

http://www.dtvnews.hu/content/digitv-na ... k-felvon-s
 #45066  Szerző: mlaszlo

SzD írta:Újra a StoryTV megy a régi helyén. De még TV6 van kiírva.
Nem tudom, mit kell szórakozni... :wailing:
Valószínű még csak tesztelnek, de most már egyre valószínűbb, hogy lesz TV6, mert kábelen is megjelent digitálison.
 #44890  Szerző: SzD

Újra a StoryTV megy a régi helyén. De még TV6 van kiírva.
Nem tudom, mit kell szórakozni... :wailing:
 #44884  Szerző: SzD

mlaszlo írta:A netboard fórumon írták, hogy a mai naptól ismét elérhető a TV6 a műholdas szolgáltatásban. A TV6 a Story TV helyére (12563 H) került, a Story TV pedig a Top Shop TV (12718 V) helyére.
És tényleg! :shock: Bakker, de örülök, hogy van megint TV6...! ^^
Mondjuk nem fosom magam össze az örömtől, de azért elég jó, mert van néhány, számomra szórakoztató műsor rajta.
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 88