RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#45251  Szerző: drkotasz

SzD írta:Feltenném a költői kérdést, hogy mi lenne, ha nem kellene állandóan utólag donder hozzászólásait saját magának, vagy valamelyik moderátorának szerkesztgetni, nap, mint nap, mert olyat ír, amit nem kellett volna?
Érdekes, amikor egyszer ki lett kúrva innen, akkor tudott viselkedni...mondjuk, ha rajtam múlott volna, akkor nem két hétre lett volna eltiltva... :unott:
kapod majd mindjárt szegénytől a sírós privátüzeneteket, hogy belegázoltál a lelkivilágába és hogy "régebben sokkal hülyébb voltam mint most!!! (Tudom bizonyítani!!)" :lol:
 #45186  Szerző: SzD

Feltenném a költői kérdést, hogy mi lenne, ha nem kellene állandóan utólag donder hozzászólásait saját magának, vagy valamelyik moderátorának szerkesztgetni, nap, mint nap, mert olyat ír, amit nem kellett volna?
Érdekes, amikor egyszer ki lett kúrva innen, akkor tudott viselkedni...mondjuk, ha rajtam múlott volna, akkor nem két hétre lett volna eltiltva... :unott:
 #45182  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #45181  Szerző: donder

LuciFerko írta:a kétajtós szekrény Gabi haveromra gondoltam aki igen ideges lett :P
... :roll:

Szerk: donder
 #45177  Szerző: LuciFerko

a kétajtós szekrény Gabi haveromra gondoltam aki igen ideges lett :P
 #45176  Szerző: donder

LuciFerko írta:és mától kezdve mindenkit felelősségre von a Gábor :P
:gülü2: :sealed:
 #45175  Szerző: LuciFerko

és mától kezdve mindenkit felelősségre von a Gábor :P
 #44937  Szerző: hdshouter

djlacee írta:Gyerekek, ha nem én ittam volna, el se hinném, hogy Sopronban lehet kapni Dr Pepper üdítőitalt (Készült az EU-ban) :shock:
Nálunk is lehet rendelni a Don Pepe pizza mellé :P
 #44869  Szerző: djlacee

Gyerekek, ha nem én ittam volna, el se hinném, hogy Sopronban lehet kapni Dr Pepper üdítőitalt (Készült az EU-ban) :shock:
Kép
  • 1
  • 387
  • 388
  • 389
  • 390
  • 391
  • 541