RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#45508  Szerző: Mauro

drkotasz írta:amúgy a heti hetes szar, de semmi több :)
Még annyi se.
 #45507  Szerző: Mauro

drkotasz írta:mauro, ha valakinek torz a lelkeagyamindene, azt ne a tévében keresd, nézz tükörbe :)
a tizenhatkilenc legyen veled, a büdös életben ne legyen nagyobb problémád.
esetleg csak az, amit a barikádhu megír, hogy mától az kell legyen a bajod.
nagyeszűsündisznócska.
Most hogy jön ide barikád.hu? Szó se esett barikád.hu-ról. Mit írt? Miről maradtam le.Nem értem hogy jön ide a barikád.hu?
 #45501  Szerző: Pasa

Rákerestettem, továbbra is "H Pannon 3G"-t ír ki a telefonom (T-Mobile-os).
 #45499  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Még PANNON GSM-es SIM kártyám van :yeah: :yes:
Nekem is :)
Szolgáltató már szerintem ne az alapján válassz, hogy magyar vagy sem, hanem hogy hol jársz jobban. A Pannon is csak nevében volt magyar, a tulajdonos már régóta nem az volt.
Amúgy szerintem érdemes a Djuice-nál is szétnézni, a többi szolgáltató hasonló csomagjaihoz képest elég jók a percdíjaik.
 #45496  Szerző: Snake

Nem politikára megy ki, hanem tartsuk már tiszteletben a másikat, vagy legalábbis amit a másik kedvel, eddig nem szóltam be, de mostmár túlment minden határon.
 #45495  Szerző: csokie

Snake írta:...ilyet csak 1 igazi elvakult *aszkalap csinál, aki arra veri a *aszát h milyen hírek vannak a kábelszolgáltatóknál.
Maximálisan egyetértek! Egyeseknek ennyi is elég a boldogsághoz...
 #45493  Szerző: djlacee

Na jó, azért kicsit tessenek visszavenni :) a politikai nézeteit ezen a fórumon senkinek sem kellene fitogtatni
 #45491  Szerző: drkotasz

Snake írta:Nem kötelező nézni, a lényeg az lenne h nem kezdek el mocskolódni, pláne egy olyan dolgon amit más szeret, meg Kádár korszakot előhozni, ilyet csak 1 igazi elvakult *aszkalap csinál, aki arra veri a *aszát h milyen hírek vannak a kábelszolgáltatóknál.
Egen, csodálom a moderátorok tűréshatárát, hogy hogy nem basztak még ki egyeseket (ketteseket :)) gyors iramban permanensen innen, de ha így haladunk, én leszek az, akit :)
 #45488  Szerző: SzD

Nekem pl. tetszik a Heti Hetes. Igaz, én nem azt nézem benne, hogy melyik pártot favorizálják, meg nem is azt, hogy milyen emberek beszélgetnek. Egész egyszerűen tetszik, ahogy hülyéskednek, meg szívják egymás vérét. Szerintem a politikai tartalmától simán el lehet tekinteni. És el is kell, mert az úgyis csak felkúrja mindenki agyát. (Legalábbis a környezetemben én azt tapasztaltam, hogy ha szóba kerül a politika, akkor mindenki agya ledobja a láncot.)
 #45485  Szerző: Snake

drkotasz írta:amúgy a heti hetes szar, de semmi több :)
Nem kötelező nézni, a lényeg az lenne h nem kezdek el mocskolódni, pláne egy olyan dolgon amit más szeret, meg Kádár korszakot előhozni, ilyet csak 1 igazi elvakult *aszkalap csinál, aki arra veri a *aszát h milyen hírek vannak a kábelszolgáltatóknál.
  • 1
  • 384
  • 385
  • 386
  • 387
  • 388
  • 541