RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#45578  Szerző: Mauro

Tudom de ezek mind emelt díjas SMS játékok. Csak az elején ingyenesek.
 #45575  Szerző: djlacee

ez csak egy ilyen dilló banner
 #45570  Szerző: Mauro

Játszottál? Nyertél?
 #45568  Szerző: djlacee

Kép
:yes: :yes: :yes: :punch:
 #45538  Szerző: Snake

egon2 írta:Veszélyben az Euró:

http://index.hu/gazdasag/vilag/2010/05/ ... n_az_euro/

Szerintem hiba volt Görögországban,Spanyolországban,és Portugáliában bevezetni az Eurót.A Spanyolok és Portugálok se állnak valami jól.
Akkor most nem lenne gond,ha ezekben az országokban nem Euróval fizetnének.
Ne izgassátok fel magatokat + nemkell mindent elhinni ;)
 #45527  Szerző: LuciFerko

mire belépnénk a monetáris unióba összedől az egész :punch:
 #45521  Szerző: egon2

Veszélyben az Euró:

http://index.hu/gazdasag/vilag/2010/05/ ... n_az_euro/

Szerintem hiba volt Görögországban,Spanyolországban,és Portugáliában bevezetni az Eurót.A Spanyolok és Portugálok se állnak valami jól.
Akkor most nem lenne gond,ha ezekben az országokban nem Euróval fizetnének.
 #45517  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Nekem meg egy olyan Djuice csomagom van, ami már gyakorlatilag nem létezik, ráadásul a kártya anyám nevén van, ezért nem is tudok az új csomagokra váltani :lol: ja, és a telefonom pannon -t ír ki
Be kell menni egy djuice értékesítési pontba és átíratni a nevedre, ha nincs djuice a közelben, akkor egy pannon (illetve már Telenor) értékesítési pont is jó, ott is átírják, csak akkor a 1440-es számon tudsz majd átváltani az új csomagok valamelyikére.
 #45514  Szerző: djlacee

Nekem meg egy olyan Djuice csomagom van, ami már gyakorlatilag nem létezik, ráadásul a kártya anyám nevén van, ezért nem is tudok az új csomagokra váltani :lol: ja, és a telefonom pannon -t ír ki
 #45510  Szerző: mlaszlo

Pasa írta:Rákerestettem, továbbra is "H Pannon 3G"-t ír ki a telefonom (T-Mobile-os).
Érdekes, nekem is van ismerősöm, aki 20-as és még mindig Pannon-t ír a telefonja, nálam viszont tegnap délelőtt óta már Telenor HU-t ír ki:
Kép
  • 1
  • 383
  • 384
  • 385
  • 386
  • 387
  • 541