RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#45710  Szerző: ravasz

Na jó, minden van itt csak észérvek meg logika nem.

Sziasztok!
 #45707  Szerző: lacita

Snake írta:
lacita írta:A Roxy sosem volt RnB- stílusú rádió, mindig is a House zenéket játszotta ;)
Ezt ki kérdőjelezte meg? :D
Valaki írta hogy átkellene álnia Rnb -re
 #45706  Szerző: Snake

lacita írta:A Roxy sosem volt RnB- stílusú rádió, mindig is a House zenéket játszotta ;)
Ezt ki kérdőjelezte meg? :D
 #45703  Szerző: lacita

A Roxy sosem volt RnB- stílusú rádió, mindig is a House zenéket játszotta ;)
 #45702  Szerző: Snake

Az a nagyon sok fiatal nem olyan sok, és a sok fiatalnak is van 47féle stílusa, mellesleg kezd nagyon idegesítő lenni a sok azonos reklám ami már 1-2hónapja megy óránként 3x. Ezmellé a 40db jáccott zene is társul amik egyébként kurva jók, de ennyiszer?
Félreértés ne essék én nem kapcsolok el a Roxyról, inkább kikapcsolom a rádiót, alternatíva nincs.(kazettás)

Jah és az feltűnt h a RiseFM sehol sem szerepel a felmérésben.
 #45701  Szerző: ravasz

Egyébként meg tökmindegy, hogy hány %, hallgatják-e a hírrádiókat a fiatalok vagy sem, a lényeg az, hogy a Roxy műsorilag, zeneileg rossz úton van.

Aki nem ért egyet ezzel, tegye fel a kezét!
 #45700  Szerző: ravasz

Egyrészt nem minden fiatal agyhalott, akit nem érdekelnek a hírek/aktualitások, gyakorlatilag semmi a tüctücön, a piáláson meg a kefélésen kívül, másrészt ez 15-49 ábra, az 1,3-1,2 % meg nem sok (lejjebb a 15-29-esen).
 #45698  Szerző: lacita

Ez tuti hogy kamu, nem hinném, hogy a sok fiatal az infó rádiót hallgatja! :S
zenefalo írta:
GalaxyFM írta:
ravasz írta: Kép

A Klub és az Info megelőzte a Roxyt.
Nah ne vicceljünk már, mi ez a lószar? nem gondolják ám ezt komolyan...
Nem lehet,hogy a választások miatt többen hallgatták a hírrádiókat?
 #45689  Szerző: tomee

Amúgy a friss diagramon a február és április között mért adatok átlaga van, míg a másikon a januári mérés eredménye. Vagy nem?! Bár azt továbbra sem értem, hogy országos mérésbe hogyan kerülnek bele csak Budapesten fogható adók.
 #45688  Szerző: ravasz

Pasa írta:Na de látod, hogy 15-29-ben jobban állt a Roxy? Erről beszélek.
(6,7% vs. 1,3%)
Soha nem vitattam, de a tendencia azt mutatja, hogy egyre fogynak a Roxysok. Mindössze erre próbáltam rávilágítani.

Olvasd el még egyszer amiket írtam és látni fogod.
  • 1
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 333