RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#48000  Szerző: djlacee

LuciFerko írta:meghalt a mikroport :shock:
ja, elég cink, de akkor minek az a mikrofon ott előtte az asztalon?
 #47999  Szerző: LuciFerko

meghalt a mikroport :shock:
 #47762  Szerző: LuciFerko

centerweb írta:
LuciFerko írta:Mono a kabhegyi adás, nem tudom mióta, most vettem észre.
Itt kábelen (tokajt veszik) is mono. Az RTL Klub és az M1 rendben van.
RTL klub ittis, m1 meg alapból monó (O12)
 #47754  Szerző: centerweb

LuciFerko írta:Mono a kabhegyi adás, nem tudom mióta, most vettem észre.
Itt kábelen (tokajt veszik) is mono. Az RTL Klub és az M1 rendben van.
 #47741  Szerző: LuciFerko

Mono a kabhegyi adás, nem tudom mióta, most vettem észre.
 #47587  Szerző: systhema

mlaszlo írta:
djlacee írta:Most mi a szar van, nem tudják eldönteni, hogy mi menjen hétköznap este? Tegnap "A sztárok a fejükre estek" egy epizódja ment le ismétlésként, most meg Monk - Flúgos nyomozó megy, valami régebbi epizód. Én értem, hogy nyárra költségcsökkentés meg minden, na de nem futja valami friss sorozatot vagy showműsort adni nyárra ??? Azt mondják, nyáron kisebb a nézettség. Szerintetek ez igaz?
Lehetséges, hogy annyira gyengén teljesített az első rész, hogy inkább gyorsan leszedték.
A felmérések szerint nyáron valóban kisebb a nézettség, mint máskor, illetve később kezdenek el tv-zni, mert hosszabbak a nappalok. Ebben az időszakban ha megnézed a nézettségi kimutatásokat, akkor főműsoridőben kb. 2-300000-rel (van olyan hét amikor akár 4-500000-rel) kevesebb néző van, mint az őszi-téli időszakban.
Pénteken pedig ugye kezdődik a VB, amit valószínűleg sokan fognak nézni, elképzelhető, hogy a kereskedelmi csatornák ezt is bekalkulálták és nem raknak be erre az időre friss műsorokat.
Ön nyert! :D

http://www.origo.hu/teve/20100608-egy-a ... tamas.html?
 #47518  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Most mi a szar van, nem tudják eldönteni, hogy mi menjen hétköznap este? Tegnap "A sztárok a fejükre estek" egy epizódja ment le ismétlésként, most meg Monk - Flúgos nyomozó megy, valami régebbi epizód. Én értem, hogy nyárra költségcsökkentés meg minden, na de nem futja valami friss sorozatot vagy showműsort adni nyárra ??? Azt mondják, nyáron kisebb a nézettség. Szerintetek ez igaz?
Lehetséges, hogy annyira gyengén teljesített az első rész, hogy inkább gyorsan leszedték.
A felmérések szerint nyáron valóban kisebb a nézettség, mint máskor, illetve később kezdenek el tv-zni, mert hosszabbak a nappalok. Ebben az időszakban ha megnézed a nézettségi kimutatásokat, akkor főműsoridőben kb. 2-300000-rel (van olyan hét amikor akár 4-500000-rel) kevesebb néző van, mint az őszi-téli időszakban.
Pénteken pedig ugye kezdődik a VB, amit valószínűleg sokan fognak nézni, elképzelhető, hogy a kereskedelmi csatornák ezt is bekalkulálták és nem raknak be erre az időre friss műsorokat.
 #47515  Szerző: drkotasz

djlacee írta:Azt mondják, nyáron kisebb a nézettség. Szerintetek ez igaz?
Biztos, de hogy jelentős-e, azt nem tudom. Ez valami kialakult hallgatólagos megállapodás is lehet, hogy nyáron mindenki visszább vesz, spórolnak is, szabadságolni is tudnak, felkészülni az őszi dolgokra, satöbbi.
1958-ban egyébként egyszerre küldték szabadságra az MTV dolgozóit, és három hétig csak filmek mentek :)
 #47514  Szerző: djlacee

Most mi a szar van, nem tudják eldönteni, hogy mi menjen hétköznap este? Tegnap "A sztárok a fejükre estek" egy epizódja ment le ismétlésként, most meg Monk - Flúgos nyomozó megy, valami régebbi epizód. Én értem, hogy nyárra költségcsökkentés meg minden, na de nem futja valami friss sorozatot vagy showműsort adni nyárra ??? Azt mondják, nyáron kisebb a nézettség. Szerintetek ez igaz?
 #46129  Szerző: Pasa

Pont Zuglóban voltam a viharban (iszonyú volt!), és ott van ugye a TV2 is. Szerintem a stúdióból a feladót szaggatta meg a szél vagy a jég.
  • 1
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 203