RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#50192  Szerző: djlacee

Állítólag Tatabányán megint megy
 #48275  Szerző: Zoey

Akkor ezek szerint már ez sincs, sehol... Akár le is lehet venni az Eger, Tatabánya neveket, mert úgy komplett szűnt meg ez a viszonylag sok évet megélt hálózat...
 #46784  Szerző: benjamin

van még ez a rádió?
 #46765  Szerző: vdxp

Gold FM Tatabanyában nem aktív? Nem kaptam meg egy jelet 102.5-ön MHz. Mi történt? :o
 #46354  Szerző: Zoey

Richmonde írta:Tökösség? Milyen bandának? Az a baj, hogy itt már nincs semmiféle banda akiktől be lehetne húzni a tartozást.
És ebből kifolyólag nincs senki illetékes, akit éredekelne, hogy nem szól a rádiójuk, sőt aki egyáltalán észrevenné, hogy nem szól...
Most őszintén: miért érdekelné őket? Nincs reklám, nincsenek alkalmazottak, semmi pluszt és bevételt nem jelent senki számára, akkor minek nekik? Egyszerűen elfelejtették anno leállítani a zenéket, mikor otthagyták az egészet.
Mondjuk szerintem olyan sok embernek nem is tűnt fel a leállás (ha valóban így van), mivel nagy hallgatótáboruk nem hinném, hogy lenne...
 #46353  Szerző: Richmonde

Tökösség? Milyen bandának? Az a baj, hogy itt már nincs semmiféle banda akiktől be lehetne húzni a tartozást.
 #46347  Szerző: Johnny

concordd írta:
Richmonde írta:Díjtartozás (áram+bérlet) miatt 106,9 Eger kikapcsolva.
Azt tegyük hozzá, hogy többszöri megkeresésre sem válaszoltak a GoldFM-esek az üzemeltetőknek, így a mai nap nemes egyszerűséggel kihúzták őket :lol:
Mármint a konnektorból húzták ki?
Azért ahhoz kell tökösség egy ilyen bandának bemutatni.
A frekihez kapcsolódó koncessziós díj gondolom szintén nincs fizetve.
Ezt mindig is csodáltam hogy el tudnak játszogatni a frekikkel, nulla felelősség.
 #46303  Szerző: concordd

Richmonde írta:Díjtartozás (áram+bérlet) miatt 106,9 Eger kikapcsolva.
Azt tegyük hozzá, hogy többszöri megkeresésre sem válaszoltak a GoldFM-esek az üzemeltetőknek, így a mai nap nemes egyszerűséggel kihúzták őket :lol:
 #46301  Szerző: Richmonde

Díjtartozás (áram+bérlet) miatt 106,9 Eger kikapcsolva.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 222