RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#46533  Szerző: LuciFerko

tommyboy32 írta:mikor indulnak el az új miskolci kisköz rádiók?
augusztus-szeptember

attól függ, hogy mennyire állnak készen az indulásra. A rádióengedélyek elvileg Június végére lesznek meg.
 #46506  Szerző: tommyboy32

mikor indulnak el az új miskolci kisköz rádiók?
 #46485  Szerző: nyikolaj

Vajon hétfőn elindulnak már a kisközök?(végre)
 #46460  Szerző: mjoel

Johnny írta:Szerintem nem arról van szó hogy "elvan" egy rádió.
Mert elvan minden kisközösségi (amit én ismerek, Cool, Ice, Avas...)
Hanem hogy a rádiónak szerintem informáló és közösség összetartónak kellene lennie, de 10 emberen mit tartasz össze? De még ha szeretnék is hallgatni akkor se tudják, beton házban nem jön, 2km-es hatókörön két perc alatt átmész kocsival. A kisközösségi érzet / minőség 10W esetében is igy lenne, de mégsem sértő 0,2W. Hallod!
Nyáron felmelegszik a studió +6 fokkal és máris 0,6 W pedig hozzá se értél az adóhoz. A meleg nagyobb teljesítményre viszi fel mint a megengedett. :lol:
Oké! Ezt ti tudjátok én ehezz nem értek csak leírtam, hogy általában mi jellemző a kisközökre. :)
üdv.
 #46450  Szerző: Johnny

Szerintem nem arról van szó hogy "elvan" egy rádió.
Mert elvan minden kisközösségi (amit én ismerek, Cool, Ice, Avas...)
Hanem hogy a rádiónak szerintem informáló és közösség összetartónak kellene lennie, de 10 emberen mit tartasz össze? De még ha szeretnék is hallgatni akkor se tudják, beton házban nem jön, 2km-es hatókörön két perc alatt átmész kocsival. A kisközösségi érzet / minőség 10W esetében is igy lenne, de mégsem sértő 0,2W. Hallod!
Nyáron felmelegszik a studió +6 fokkal és máris 0,6 W pedig hozzá se értél az adóhoz. A meleg nagyobb teljesítményre viszi fel mint a megengedett. :lol:
 #46449  Szerző: Snookie

"Ellenni" egy b*szott sz*r dolog..főleg, ha még meg is büntetnek érte..
 #46441  Szerző: mjoel

Johnny írta:
hdshouter írta:
nyikolaj írta:Vajon a Crazy Jam, a Crazy fm-en lesz majd? :roll:
Én remélem, hogy nem, nekem nem kéne még egy denszer rádió az éterbe... :sealed:
Szerintem mind1 milyen a stílus ha maga a rádió jó (az hogy kinek nem tetszik az egyéni szociális probléma)
Viszont a 0,2 W a rádiózás megcsúfolása. 10 embernek rádiózni még az áramért is kár !!
Hidd el nem, ha ti eper a ,,0,4w-al'' elvagytok akkor ..... ???!!!
 #46428  Szerző: operator

hdshouter írta:
Johnny írta: Crazy Jam nevű nagysikerű műsorok menjenek rajta :D :blush:
Nagyon nagy sikerű, mit mondjak... :shoot:
 #46422  Szerző: Snookie

hdshouter írta: ilyen Crazy Jam nevű nagysikerű műsorok
:hehe:

Egyébként gondolom nem véletlenül pályáznak kisköz frekire ők is..süllyed az avas..akarom mondani a hajó....
 #46417  Szerző: hdshouter

Johnny írta: Szerintem mind1 milyen a stílus ha maga a rádió jó (az hogy kinek nem tetszik az egyéni szociális probléma)
Viszont a 0,2 W a rádiózás megcsúfolása. 10 embernek rádiózni még az áramért is kár !!
Hmm ha nem lenne kint a logo Johnny, akkor még lehet, hogy vitatkoznék veled :D De nem amúgy, nincs szándékomban :)
Egyébként ezzel meg teljesen egyetértek! Én ha tudlak fogni titeket, akkor szívesen hallgatom az Epret, de ennél meg jogos amit mondtál, 0,2W az semmire sem elég...
Már csak ezért is tartanám hülyeségnek, hogy ilyen Crazy Jam nevű nagysikerű műsorok menjenek rajta :D :blush:
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 164