RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#48963  Szerző: Pasa

Felébredtek végre. Sem a Mokkával, sem a Ma Reggellel nem voltak versenyben. Nálunk dömping van reggeli élő műsorokból. Van a Dunán és az ATV-n is, azokat is pár százalék nézi csak.
 #47671  Szerző: Ghee

Bug-os a rendszer kissé. :D

Nem tudtátok kihagyni - átlépni - a reg-et, mert nekem tényleg nem kellet - hülye lennék regisztrálni egy ilyen oldalra, minek, hiszen csak megnézni akarom, nem hozzászólni az adott műsorhoz.
 #47658  Szerző: Mauro

Akkor nem tudom. Én nekem 30 mp után be adott hogy lépjek be vagy regisztráljak.
Mondjuk másik műsorral próbáltam.
 #47621  Szerző: Szd96

Nekem kellet regisztrálnom, hogy megtudjam nézni a május 10-i Showder Klubot.
 #47568  Szerző: Mauro

Ghee írta:Nekem nem kellett még regisztrálni sosem az RTL-most-ra, pedig nem egy Showder-klubot megnéztem már...
Próbálgattam én is. Valamiért múlt heti műsor megnézésekor kell regisztrálni.
Nem baj annyira nem érdekel.
 #47562  Szerző: Ghee

Nekem nem kellett még regisztrálni sosem az RTL-most-ra, pedig nem egy Showder-klubot megnéztem már...
 #47538  Szerző: Mauro

donder írta:
Mauro írta: Meg akartam nézni Magdi néni halálát és tessék regisztrálni kellene. De annyira nem érdekel.
Csak egy "galacsin" elhasznált pzs-ért hajolt volna vissza szerencsétlen, de megbotlott, és lecangázott a lépcsőn. Meg is hótt'. Ez kielégítő válasz volt? :D :P
Nem dehogyis mesterlövész szedte le.
 #47504  Szerző: donder

Mauro írta: Meg akartam nézni Magdi néni halálát és tessék regisztrálni kellene. De annyira nem érdekel.
Csak egy "galacsin" elhasznált pzs-ért hajolt volna vissza szerencsétlen, de megbotlott, és lecangázott a lépcsőn. Meg is hótt'. Ez kielégítő válasz volt? :D :P
 #47452  Szerző: Mauro

Zsolt írta:
Mauro írta:
Zsolt írta: Ez rendkívül sajnálatos.
Az. Ma aludni se fogok tudni.
Azért az én iróniám jobb volt.
Jó el ismerem.
  • 1
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169