Ma 16 órakor nem volt Roxy Dj,hanem 90-es évek slágereiből összeállítás
Juventus feelingem lett.

Juventus feelingem lett.
Radio Deejay Forever!
krisz83 írta:Ezt a fél országos dolgot azért kissé erősnek érzem...NiteRise az N-Joy frekvenciáin, és Győrben is hallható az éterben. Erre gondoltam.
krisz83 írta:Meg Rádió1, a veszprémi freki egész jól jön ott. korábban meg mindenhol Rise ment, de lehet megunták a "proggyt"csokie írta:Én nagy Roxy rajongó VOLTAM. Elkurvult a Roxy, ez van.Ezt a fél országos dolgot azért kissé erősnek érzem.Régen őket majmolták (még a nagyok is), most meg ők másokat, hihetetlen szánalmas...
Gyér hallgatottsági adatok annak is köszönhetőek, hogy a Rise sok helyen feltűnik ergo több ismeretsége van, 19:00-03:00-ig fél ország hallja. Roxy ott baszta el hogy nem terjeszkedett.
Mind1, észt nem lehet adni...![]()
Pl. most is többen, majd kétszer annyian hallgatják a Roxy-t, mint a Rise FM-et! http://www.rtvstat.hu/ --> Nézd csak meg...
Az hogy ki majmol kit, ez mindig vita tárgya! Tény, hogy most a Roxy hajaz a Rádió 1-re, de mégis egy rakás olyan számot játszanak, amit a R1, csak hónapok múlva fog...
A műsorstruktúra valóban egy kalap sz@rt nem ér, de talán majd egyszer... Ha mégsem, akkor marad ez, és lehet hallgatni így, van lehet másik rádiót is választani!
Én a hétvégén jártam a Balatonon, és éttermekben, pubokban, kisboltokban hol Class szólt, hol Neo, és két helyen Roxy, nyílván online! Pedig ott a Rise is...
csokie írta:Én nagy Roxy rajongó VOLTAM. Elkurvult a Roxy, ez van.Ezt a fél országos dolgot azért kissé erősnek érzem.Régen őket majmolták (még a nagyok is), most meg ők másokat, hihetetlen szánalmas...
Gyér hallgatottsági adatok annak is köszönhetőek, hogy a Rise sok helyen feltűnik ergo több ismeretsége van, 19:00-03:00-ig fél ország hallja. Roxy ott baszta el hogy nem terjeszkedett.
Mind1, észt nem lehet adni...
Vaszil írta:Nem mondod ! ?![]()
Háát mi ez az éjféli szünet a roxy-n ? ?
Kb. vagy 2 perc szünet, néma csend, majd egy kamu jingle után indult a wings of love...
PFf... De gagyi
Én már felkészültem a Himnuszra is majdnem![]()
csokie írta:"Hamarosan találkozunk egy vidéki frekvencián..." Mese habbal.