RADIOSITE Fórum

• Rádió Eper - Miskolc - 92.4 MHz

#4929  Szerző: tomazo

Illegális vételkörzet-bővítésnek számítana viszont pl. az, ha megjelenne egy debreceni kábelrendszeren az Eper (ergo saját FM vételkörzetén kívüli fejállomás rendszerén), de ilyet nem csinál... :)
ja, vastag betüvel ott van hogy hálózatba nem szervezhetö az adó.
 #4928  Szerző: Sz.

VidámSrác írta:kérdezném én azoktól, akik otthon vannak a témában, hogy egy kisközösségi rádió szólhat a neten, wapon, vagy akárhol a kisköz frekin kívül? mert én úgy tudom, hogy nem, és az ortt ezeket illegális vételkörzet bővítésnek veszi és ejnye bejnyéket osztogat. jól tudom?
A streamingért pluszpontot lehet kapni hagyományos (=nem kisköz) frekvenciapályázatoknál, mint kiegészítő szolgáltatásért. Bár pontosan nem tudom, valószínűleg kisközösségi rádióknál is egy plusz vállalásnak számít, amit pozitívan értékel a testület, csakúgy, mint pl. az RDS-t. Abban viszont biztos vagyok, hogy nem illegális a netes streaming és a jogdíjakkal sem lehetnek gondok a rádió közösségi jellege miatt.

Illegális vételkörzet-bővítésnek számítana viszont pl. az, ha megjelenne egy debreceni kábelrendszeren az Eper (ergo saját FM vételkörzetén kívüli fejállomás rendszerén), de ilyet nem csinál... :)
 #4916  Szerző: mjoel

Én nem tudok ilyenről netrádiót az csinál aki akar. Tehát ha van egy rádió aki felteszi magát netre azt nem hiszem, hogy vételkörzet bővítésnek számít. Álatalában minden rádió felteszi magát netre. Én úgy gondolom, hogy ez nem próbléma, sőt a 21 században alap az, hogy neten fent vagy. :lol:
 #4915  Szerző: LuciFerko

Az bebaszna :D Akkor a kisköz rádiók 90%át seggbe lehetne billenteni. A netes adásnál inkább a jogdíjakból lehetnek gondok.
 #4913  Szerző: VidámSrác

kérdezném én azoktól, akik otthon vannak a témában, hogy egy kisközösségi rádió szólhat a neten, wapon, vagy akárhol a kisköz frekin kívül? mert én úgy tudom, hogy nem, és az ortt ezeket illegális vételkörzet bővítésnek veszi és ejnye bejnyéket osztogat. jól tudom?
 #4310  Szerző: Obladioblada

bsector írta:jó és kész.
:lol: :lol: :lol:
 #4302  Szerző: bsector

Szerintem kár ezen kötekedni, a lényeg, hogy jó és kész.
 #4199  Szerző: paradigm

Oksi, értem én, csak akkor nem igaz, hoy csak house zenét játszó rádió. Vagy nem?
 #4195  Szerző: jimmer

Azt hiszem én tudom a választ, hogy miért keveredik bele ilyen zene is:

Idézet a kisközösségi rádió műsorszolgáltatási pályázatából:

"alulírott XY nyilatkozom, hogy a rádió zenei műsorszámokból szerkesztett évi műsoridejének legalább 15% -át magyarországi gyártású zenei műsorszámokból fogja szerkeszteni."
 #4190  Szerző: paradigm

Meg is jött privátban a válasz, megosztom veletek :)

Elküldve: Ma, 11:32
Feladó: Snookie
Címzett: paradigm
Kedves Barátom!

Tájékoztatásul közlöm, hogy az összes Unisex nóta house remixben forog. ;) Egyéb észrevételeidet is szívesen fogadjuk a nem odaillő zenékkel kapcsolatban, amennyiben tényleg problémás az említett dal, ki fogjuk venni rotációból.

Üdv, TG

Hozzáteszem - én nem értek hozzá -, de szerintem nem volt az Unisex dal house, csak egy tempós rádióverzió. De köszönöm a gyors és korrekt választ!
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 45