RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#49366  Szerző: Argon

Dave1988 írta:Ha a bíróság a Sláger Rádiónak ad igazat, akkor sem kaphatja vissza a frekvenciát! Mivel az ítélet csak azt mondaná ki, hogy a pályáztatás volt érvénytelen. De a Slágernek és a Danubiusnak sem lenne frekvenciaengedélye, mivel az tavaly ősszel lejárt. Szóval csak új pályázat kiírása lehetséges. Az amit a Sláger nyilatkozik, az népbutítás. (valószínű "imidzsfenntartás" miatt) Először meg kell nyerniük a pályázatot, utána sugározhatnának csak újra.
Valóban, én is ma hallottam a sláger onlineon, hogy 14-n kiderül, hogy hogyan tovább.
De ahhoz, hogy újra szólhasson a sláger, az előzőek magyarázatai szerint is - no és a politikai befolyásoltság miatt - még sok-sok idő kell.

Jah, hisz még az ORTT sem állt össze . . :) Tiszta vicc . .
 #49361  Szerző: Dave1988

Ha a bíróság a Sláger Rádiónak ad igazat, akkor sem kaphatja vissza a frekvenciát! Mivel az ítélet csak azt mondaná ki, hogy a pályáztatás volt érvénytelen. De a Slágernek és a Danubiusnak sem lenne frekvenciaengedélye, mivel az tavaly ősszel lejárt. Szóval csak új pályázat kiírása lehetséges. Az amit a Sláger nyilatkozik, az népbutítás. (valószínű "imidzsfenntartás" miatt) Először meg kell nyerniük a pályázatot, utána sugározhatnának csak újra.
 #49360  Szerző: Attis

A történet azért az én értelmezésemben nem ilyen egyszerű, de erről már volt szó itt a fórumon. Tehát itt nem az a kérdés, hogy Sláger vagy Neo.
A Sláger szerződése lejárt. A frekvenciatartományára pályázatot hirdettek, amelyen (és itt van a vitatott pont) a Neo FM első, a Danubius második, a Sláger harmadik helyen végzett.
Ez az én olvasatomban a következőt jelentené:
1. Új pályázat kihirdetése, a Neo elhallgat, és a tender végén az új győztes szólalna meg.
2. A Neo FM-t birtokló FM1 műsorszolgáltató utólagos kizárása (ami már alapból lehetetlen, főleg annak ismeretében, hogy nyert), és a második helyen végzett konzorcium nyertessé nyilvánítása (Danubius). Ezt a lehetőséget eleve kizárnám.
Összegezve:
Akinek az asztalt kellene csapkodnia, az a Danubius, amely a másik (saját frekikészlet) pályázaton is második lett (és hasonlóan érdekes körülmények között). Kérdés, hogy ők hogy állnak a pereskedéshez.
A Sláger bírósági határozattal nem kaphatja vissza az amúgy lejárt szerződésű frekijeit.
 #49338  Szerző: Gyurii91

Slááááááágeeer-ger-ger rááádióóó!! ..Mindennap rólad szól. :sick:
 #49330  Szerző: lali87

Ítélet 14-én....mért kell húzni az időt??? :gülü2:
Megússza a Neo vagy nem, nálam lehet fogadni 8-)
Mondjuk ha nyer, ha veszít, nagy változás, paradigmaváltás tuti nem lesz....
Bumeráng marad, talán az ezeröcsi is vesztés esetén....a többi már csak részletkérdés :-) Szinte csak az változna, hogy mit ír ki station name-ként a tuner SLAGER vagy NEO FM....Szerencsére....
 #48678  Szerző: Dave1988

Elküldhetnék már ezt a 2 faragatlan bunkót melegebb éghajlatra. Pont most nyaralnak Egyiptomban, maradhatnának is ott egy kicsit tovább, nem hiányoznának sokaknak, csak annak az állítólag 3 millió hallgatónak, ami persze vicc :lol: , mert a legutóbbi felmérés szerint is csak 957 ezren vannak, akik a Bmerángot hallgatják reggelenként. Mondjuk azért jellemzi Bochkor Gábort, hogy a legjobb haverja a Friderikusz meg a Ganxsta döglégy Zolee. Intelektualitásban körülbelül egy szinten vannak.
 #48670  Szerző: Dave1988

És ahhoz mit szóltok hogy a Boros-Bochkor páros Király Viktor CD-jének összetörésére buzdítják a népet. Nem tudom mit képzelnek magukról a rádiózás "ISTENEI"
http://juj.hu/cikk/kiraly-viktor-primit ... ochkorekat
Szerintem igaza van Viktornak. Ezért a Király gyerekért én sem vagyok oda, de amit Bochkorék művélnek az taplóság. Nem akarok megbántani senkit, de aki őket hallgatja, az is körülbelül ezen a szellemi szinten van. Boros Lajos még egy értelmes mondatot sem tud végig mondani. A Bochkor meg folyton őőőőő-zik és szinte belehörög a mikrofonba. Nálam az verte ki a legjobban a biztosítékot, hogy ISTENEK-nek neveztetik magukat, ha valaki ezt nem teszi meg, akkor elküldik az anyjába. (volt rá példa adásban). És még sokan mondják, hogy a konkurenciának vannak egoista műsorvezetői, azt elismerem nekik is nagyobb az arcuk a kelleténél (Sebestyén Balázs, meg Vadon Jani), de ők sosem jöttek ahhoz, hogy lebunkózzanak valakit és nagyképűen ISTENEK-nek neveztessék magukat. Boros Lajos is már közel van a 70-hez ideje lenne nyugdíjba mennie Bochkor "menj az anyádba" Gáborral együtt.
  • 1
  • 413
  • 414
  • 415
  • 416
  • 417
  • 584