RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#51105  Szerző: Mauro

Ghee írta:Mauro: Az MS Silverlight új verziójával most már tőlem is kért regisztrációt, de nem kapott. :D
Nem tudom RTL-s videók nézéshez minek regisztráció. Mert nem akarok hozzászólni. Nem mintha nagy baj lenne.
Azért kíváncsi lennék hányan regisztrálnak.
 #51097  Szerző: Ghee

Mauro: Az MS Silverlight új verziójával most már tőlem is kért regisztrációt, de nem kapott. :D
 #51055  Szerző: Mauro

SzD írta:
Mauro írta:Nem is tudtam hogy filmeket is meglehet nézni az RTL Moston.
Ez szép és jó, csak arra vagyok kíváncsi, ha fizetőssé válik (ha még nem az), mekkora lesz rá a kereslet. Főleg olyan filmekkel, mint az Álom.net, vagy a Gyilkos cápa Vs. Óriáspolip... :shoot:
Hát igen valóban csak normális árakkal és kínálattal lehet majd sikeres.
 #51051  Szerző: SzD

Mauro írta:Nem is tudtam hogy filmeket is meglehet nézni az RTL Moston.
Ez szép és jó, csak arra vagyok kíváncsi, ha fizetőssé válik (ha még nem az), mekkora lesz rá a kereslet. Főleg olyan filmekkel, mint az Álom.net, vagy a Gyilkos cápa Vs. Óriáspolip... :shoot:
 #51042  Szerző: Mauro

Nem is tudtam hogy filmeket is meglehet nézni az RTL Moston.
 #50670  Szerző: mlaszlo

Ez a műsor valami szörnyű, a TV2-es telejósda is, de az egy fokkal normálisabban van összerakva.
Lefagyott az adás, aztán gyorsan reklámot nyomtak be. Nem is baj, talán az még érdekesebb is :D
 #50667  Szerző: mlaszlo

brain írta:Atyaég! Már az RTL-en is megjelent a jósda. A mai 06-91-33-55-33 c. műsor helyett ment az ASZTRO Show. A műsor végén pedig elhangzott, hogy nemsokára újra találkozhatnak az ASZTRO Show adásával. Érdekességképpen megemlíteném, hogy az egész műsoridő alatt nem volt kint a csatorna logója.

http://www.rtlklub.hu/kep/45337
Úgy tűnik mostantól ez lesz a korábbi telefonos játék helyett, valamint szombatonként is lesz egy 30 perces tv shop 10 órától.
 #50641  Szerző: Ghee

"Torkánál ragadta meg a kérdést Pelikán elvtárs... Angol Park? Hogy az angol imperialista világbirodalom röhögjön a markába?? Egy frászt!! Vidámpark! Ez kell a dolgozóknak!"
 #50640  Szerző: LuciFerko

:shoot: :wailing: :vomit: :gülü2:
 #50624  Szerző: brain

Atyaég! Már az RTL-en is megjelent a jósda. A mai 06-91-33-55-33 c. műsor helyett ment az ASZTRO Show. A műsor végén pedig elhangzott, hogy nemsokára újra találkozhatnak az ASZTRO Show adásával. Érdekességképpen megemlíteném, hogy az egész műsoridő alatt nem volt kint a csatorna logója.

http://www.rtlklub.hu/kep/45337
  • 1
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 199