RADIOSITE Fórum

• Rádiós technikai eszközök

#49758  Szerző: SzD

Akkor ezt eléggé beszoptad. :(
 #49757  Szerző: LuciFerko

SzD írta:Vagy ez, vagy átkúrtak. :mellow:
Jótállás van rá? Mert akkor érdemes lenne kicseréltetni.
azcsak sértetlen csomagolásnál van érvényben, de ha kiveszem belőle hogy ne sértsem meg? Gondolom tudod milyenbe adják a fülest... :punch: :gülü2:
 #49756  Szerző: SzD

Vagy ez, vagy átkúrtak. :mellow:
Jótállás van rá? Mert akkor érdemes lenne kicseréltetni.
 #49755  Szerző: LuciFerko

SzD írta:
LuciFerko írta:6000 forintért NAGYON nem ezt vártam
Ennyiért azért tényleg normális fülest kellett volna kapnod. Sőt, kevesebbért is, mert ennyiért már 2.1-es hangfalat lehet venni, ami viszonylag jól is szól.
Még régebben az mp3 lejátszómhoz 1.000 forintért vettem fülest, és az baromi jól szól, rendben vannak a magas és mély hangok, tiszta a hangzása. SE telefonomhoz is tudtam használni...ezért jó ez az átalakítós megoldás.
vagy lehet, hogy épp egy hibásat kaptam?
 #49754  Szerző: SzD

LuciFerko írta:6000 forintért NAGYON nem ezt vártam
Ennyiért azért tényleg normális fülest kellett volna kapnod. Sőt, kevesebbért is, mert ennyiért már 2.1-es hangfalat lehet venni, ami viszonylag jól is szól.
Még régebben az mp3 lejátszómhoz 1.000 forintért vettem fülest, és az baromi jól szól, rendben vannak a magas és mély hangok, tiszta a hangzása. SE telefonomhoz is tudtam használni...ezért jó ez az átalakítós megoldás.
 #49736  Szerző: Mauro

LuciFerko írta:a HPM-75-ről van szó, a régi amit eddig használtam az meg HPM-70. Csak ugye 2 helyen is megtört a kábel, 2 évet kibírt.
Ha vájt fülű vagy vegyél drágább fülest.
http://www.argep.hu/main.asp?kid=3-112&sort=preis-
Van választék bőven.
 #49735  Szerző: Mauro

drkotasz írta:Nekem az a nagy talány, hogy miért nincs telefonhoz kisjack átalakító, hogy netán használhatnám vele az AKG fülesemet...
Milyen telod van?
Mert láttam már átalakítós Nokia Headstet-t.
 #49730  Szerző: drkotasz

Nekem az a nagy talány, hogy miért nincs telefonhoz kisjack átalakító, hogy netán használhatnám vele az AKG fülesemet...
 #49729  Szerző: LuciFerko

a HPM-75-ről van szó, a régi amit eddig használtam az meg HPM-70. Csak ugye 2 helyen is megtört a kábel, 2 évet kibírt.
 #49726  Szerző: LuciFerko

Valaki magyarázza el, hogy az új Sony Ericsson fülesek miért úgy szólnak mint valami kínai párszázforintos fos??? Sok közép, 100HZ alatt semmi! Ezzel szembe a régebbi széria szépen szól, a 60 hz körüli mélyek is hallatszanak és kellemes az egész hang! 6000 forintért NAGYON nem ezt vártam :S :S :S Miért kell mindent elbaszni?
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 128