RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#49838  Szerző: drkotasz

Mauro írta:Nem én ma voltam ott de nem hallottam hogy segítségemre lett volna szükség.
Gyorsan copypaste-eltél volna valamit sathuról forrásmegjelölés nélkül :)
 #49836  Szerző: Mauro

csokie írta:Ja én meg azt hittem Mauro, hogy te vagy ennyire segítőkész. :D
Nem én ma voltam ott de nem hallottam hogy segítségemre lett volna szükség.
 #49819  Szerző: csokie

Ja én meg azt hittem Mauro, hogy te vagy ennyire segítőkész. :D
 #49717  Szerző: Mauro

Nem semmi: "Ma voltam a kispesti Saturnban. Egy vásárló kérdezte az eladót. Mint kiderült van a PC-jében egy analóg tuner, de szeretne digitálisat, főként hd tartalom miatt. Ha jó láttam háromféle USB-s tuner is volt, ebből kettő csak dvb-t tudással rendelkezett, míg a harmadik a dvb-t mellett dvb-c képességekkel is bírt. Az eladó a sima dvb-t tunert ajánlotta, s mondta, hogy van hozzá antenna is. A vásárló mondta, hogy neki nem kell antenna, mivel digikábele van otthon és nem fog antennázni.
Már nem bírtam tovább és odamentem, s mondtam, hogy kábelre a dvb-c lesz a jó. Végül nem vártam ki a végét, de emberünkre lehet, hogy rásózták a sima dvb-t usb sticket, ami nem tudja a dvb-c szabványt. Ez olcsóbb volt, mint a dvb-c szabványt is tudó. Miután továbbmentem hallottam még a beszélgetésből, hogy az olcsóbbik usb-s cuccot ajánlja az eladó...
Na ennyit a Saturn-os eladók szakértelméről... "

"Egy ismerősömet az Electroworldben próbálták lebeszélni egy Full HD-s LED tévéről:
- Minek magának ilyen készülék, mikor nincs is HD adás?! Ajánlok inkább egy HD Ready LCD tévét, a harmadáért elviheti. "

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=16457
 #49343  Szerző: djlacee

Hogy szakadnának meg :vomit:
 #49340  Szerző: Gyurii91

Azért, mert a T-home, és a UPC monopól cégek.
 #49293  Szerző: Mauro

Na ezt kérdem már mióta én is.
 #49248  Szerző: djlacee

upc miért nem csinál ilyen ipari bővítést? :|
 #49245  Szerző: Mauro

Budapest, Debrecen, Dunaújváros, Miskolc, Pécs, Székesfehérvár, Tatabánya és Szeged városokban új műsorok: Nat Geo HD és Nat Geo Wild HD

Ezek a műsorok hamarosan a többi városban is elérhetőek lesznek.

A fenti városokban a digitális csatornakiosztásunk 2010. július 21-től az alábbiakkal bővül:

1+1 TV, ARTE, Bloomberg TV, CNN, Deutsche Welle, ERT, M6, France 24, ProTV International, RAI Due, RTL II, Playboy TV (23-05-ig), Private Spice (23-05-ig), SUPER RTL

Természetesen ezek a műsorok is hamarosan a többi városban is elérhetőek lesznek.

http://www.digikabel.hu/csatornakkiosztasa
 #48751  Szerző: LuciFerko

Enyingen is tudna sokat egyből :)
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 129