RADIOSITE Fórum

• Trend FM

#50120  Szerző: djlacee

Van és kész. Szép nagy network. Lesz mit eladni.
Naa, azért nem egy Express színvonalú
 #50118  Szerző: ravasz

Attis írta:A 97,5 kaposvári frekin vasárnaptól (akkor vettem észre) ma délutánig nagy csönd volt. RDS ment. Most megint megy. (meddig? ^^ ) De ugyanolyan szar minőségben. (Stream-et relézik??)
Remélem te sem gondolod, hogy az a céljuk, hogy Kaposváron minél nagyobb hallgatottsággal és minél nagyobb reklámbevétellel hírrádiózzanak.

Van és kész. Szép nagy network. Lesz mit eladni.
 #50113  Szerző: Attis

A 97,5 kaposvári frekin vasárnaptól (akkor vettem észre) ma délutánig nagy csönd volt. RDS ment. Most megint megy. (meddig? ^^ ) De ugyanolyan szar minőségben. (Stream-et relézik??)
 #50015  Szerző: Richmonde

djlacee írta:Nem csak annál a számnál volt, de olyan hangzása lett, mint mikor a RCA kicsit kicsúszik, de aztán visszadugták :lol:
Csak nem ellenfázisos volt a hangzás??? :o
 #49861  Szerző: djlacee

Nem csak annál a számnál volt, de olyan hangzása lett, mint mikor a RCA kicsit kicsúszik, de aztán visszadugták :lol:
 #49859  Szerző: drkotasz

djlacee írta:Hopp, kicsusszant a RCA és most a vokál nem hallatszik a zenében, csak a dallam, és MONO
Remélem, FM-en ez nem így szól, mert gyalázat
Nekem sztereónak tűnik... lehet, a felvétel volt gány, amit adtak. Akkor van ilyen, ha az egyik csatorna fordított fázissal megy a másikhoz képest, utána egy csatornára keveredik a kettő, és ami a két csatin egyformán szól, kioltja egymást...
 #49858  Szerző: djlacee

http://80.249.166.114:9001/stream2.m3u
Gazdasági Rádió Debrecen

Hopp, kicsusszant a RCA és most a vokál nem hallatszik a zenében, csak a dallam, és MONO
Remélem, FM-en ez nem így szól, mert gyalázat
 #49593  Szerző: Gyurii91

Jani írta:Így van!Én írtam el.Elnézést. :) A 100.6-on még mindig RADIOFUN az RDS. :gülü:
Rádió vicc, "testhez álló" RDS... ^^
 #49589  Szerző: Pihe

...és megint helyből mennek a zenék csak most összekeverve :P
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 35