RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#50107  Szerző: Mauro

Pasa írta:
Mauro írta:Na ez tetszik! Be kéne mindenhol vezetni. És nem csak belvárosokba.
Talán ki is kéne irtani a kutyákat? Meg a macskákat és minden egyéb élőlényt, ami nem emberből van? IQ-bajnok... :x
Figyeld a kutyák elég veszélyesek ha Csepelen jársz láthatsz olyan postás akinek leharapta az újait egy kutya miközben levelet akart bedobni. Nem beszélve csapatba verődőt kóbor kutyákról. Állítólag nagyon veszélyesek. Múltkor M3-as kivezetőjén mászkált egy kutya. Tudod milyen súlyos balesetet okozhat? Környékükön rengeteg embert zavar kutya ugatás reggel 6-ól este 10-ig még vasárnap is. Nem azt mondom hogy az összes kutyát irtsák ki. Mert ugye vakvezető, életmentő kutyák őrző védő kutyákkal nincs gond. Életmentő kutyákkal haverkodtam is múltkor.
Azokat szeretem. Macskákkal nincs bajom azok közül még több kóborol környékükön még se kell félni mikor támad rám. Sőt hálásak ha kaját dobok oda nekik.
Macskák elássák szarukat kutya járda közepére csinál pedig ott van 50 CM-re a füves rész. Gondolj vakokra aki nem is látják. Ki dugják kerítésen fejüket hogy megharapják az embert Ismerősömet derekánál kapta meg így egy kutya. Meg amit hírekbe is hallani hogy család saját gyerekére támad a kutya. Pedig az ember legjobb barátja.
Miért nincsenek csipeltetve a kutyák? Miért többi adófizetőnek kell állnia kutya támadások áldozatainak kezelését? Németeknél gazdáknak kell állnia. Ezek után ne csodálkozz ha ilyen rendelkezéseket hoznak. És az emberek el is várják hogy hozzanak ilyen rendelkezéseket. Meg múltkor egy Porsche Cayenne bűn ronda kutyát láttam pedig biztos drága tenyészett kutya volt. De akkor se kéne. Amúgy ne tud meg hogy néz ki BP belvárosa kutya piszoktól is.
 #50106  Szerző: Jani

Köszönöm szépen! ;) :)
 #50104  Szerző: djlacee

Ja meg Janinak boldogot, ha eddig kimaradt volna ;)
 #50082  Szerző: Ghee

:(

Igen, Kállai az egyik legnagyobb magyar színészünk volt...

"Magának van jegye? Ne a revolverét mutassa!!!"
 #50079  Szerző: Pasa

Jaja, pl...
:lol: :lol:
 #50077  Szerző: drkotasz

Igen, isten nyugosztalja...

"Csak semmi kurválkodás" :)
 #50076  Szerző: Pasa

Zsolt írta:a hét elején elhunyt Kállai Ferenc, a Nemzet Színésze.
Igen, elég szomorú is lettem. Isten nyugosztalja, egyik legnagyobb színészünk volt. :cry:
Gyorsan meg is néztem tegnap a Tanút... :yes:
 #50071  Szerző: Zsolt

Nem tudom, hogy érdekel-e bárkit is, vagy mindenki csak a sátoraljaújhelyi kutyákra, esetleg Kiszel Tünde médiaiskolájára van felizgulva, de a hét elején elhunyt Kállai Ferenc, a Nemzet Színésze.
 #50062  Szerző: Ghee

akhaz írta:lehet a fia túl hangosra tekerte a kedvenc slágerét és elszállt az apja keze!
Vigyázz ne hogy te légy a felelős! Te leszel az inditékot szolgáltató!

http://www.weblap.herobo.com
Ebből qrvára nem kéne viccet csinálni. Én konkrétan felháborodtam a hír hallatán és főleg azon, hogy CSAK 2-8 évig trjedhet a börtönbüntetése! Legalább 20 év vagy fogat :sealed:
 #50061  Szerző: djlacee

Na ez tényleg szánalmas, minek kitiltani? Ha a gazdi összeszedi a kutya szarját, akkor semmi gond.
  • 1
  • 371
  • 372
  • 373
  • 374
  • 375
  • 541