RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#50143  Szerző: Ghee

SzD írta:Én most értem haza, nekem a szobámban van 32 °C... (nem azért, mert egy panellakás harminckettedik emeletén élek...családi ház + egész nap le voltak húzva a redőnyök.) Egy nagyon picit durva. Még jó, hogy van légkondim! ;)
Az gáz, ha egy családi házban lehúzott redőnyök mellett 32 fok tud lenni. :o Ott valami nem stimmel a szigeteléssel...

A dunakeszi családi házunk tetőterében van ennyi, de azt egész nap süti a Nap és sok az üvegfelület, valamint a szigetelés is lehetne jobb. Lent a lehúzott redőnyű (mondjuk hőszigetelt a redőny is) szobában van ilyenkor 24 fok - kész felüdülés oda bemenni.

De még a pesti lakásunkban is max 28,6 fok volt eddig...
 #50142  Szerző: djlacee

Kép
 #50141  Szerző: Ghee

A külső hőmérőt nem sütötte a nap, mert azért ennyi nem volt tegnap...
 #50136  Szerző: Pasa

SzD írta:Opel?
Igen (Omega). :yes:
 #50131  Szerző: SzD

Opel?
 #50130  Szerző: Pasa

Éjszakai "felfrissülés":

Kép
 #50127  Szerző: nyikolaj

És képzeljétek el,annak milyen szar aki egész nap kint dolgozik....
Mert vannak bőven...
(az építőipar,útépítők stb...)
Fejet hajtok előttük!!!
 #50109  Szerző: Jani

djlacee írta:Valami nagyon csúnya dolog jön a radar alapján, kint már lézershow van, kutyák ugatnak, KRONEHIT is elkussolt, nyilván a kedvenc műsorom alatt, ami egy órás és egy héten egyszer van...
Arra tényleg kemény idő lehet,a radar alapján.Csúny a nagy piros paca. :(
 #50105  Szerző: djlacee

Valami nagyon csúnya dolog jön a radar alapján, kint már lézershow van, kutyák ugatnak, KRONEHIT is elkussolt, nyilván a kedvenc műsorom alatt, ami egy órás és egy héten egyszer van...
 #50099  Szerző: SzD

Én most értem haza, nekem a szobámban van 32 °C... (nem azért, mert egy panellakás harminckettedik emeletén élek...családi ház + egész nap le voltak húzva a redőnyök.) Egy nagyon picit durva. Még jó, hogy van légkondim! ;)
  • 1
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 209