RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#5052  Szerző: Sz.

téeszelnök írta:
Sz. írta:Egyébként az XXL buk(tat)ásában az RTL Klub megjátszott(?) közvetítőhiba miatti csúszása is szerepet játszott (XXL kezdete mellé került a Barátok Közt második fele)...

Naggyon trükkös RTL...
:D jól tették
hogy csinálták?
(hiba, persze, felvételről sugárzott sorozatnál :) :))
A celeb vagyok, ments ki innenben volt, ami félig felvett-félig élő (ugye Argentínában kapcsolják néha élőben Balázsékat). Egyszer csak megszakadt az élő adás (ott kint szakadt az eső...) és 20 percig összefoglalókat sugároztak. Majd hirtelen visszakapcsolták Balázsékat, mintha mi sem történt volna és hopp... 20 perc csúszás, ami pont elég volt ahhoz, hogy a TV2-vel jól kibabráljanak. A nézők meg az összefoglalók alatt is olyan lelkesen nézték, mint máskor - ez kiderül a grafikonból. :D
Az volt nekem fura, hogy a második kapcsolásnál szintén ugyanúgy szakadt az eső, majd egy idő után még jobban. Ezek után azonban már nem volt hiba a közvetítővonalban egy szál se.

Furcsa. Szerváltak gyorsan egy kétszer akkora feladóantennát vagy átváltottak optikára a dzsungel közepén?! :)

Amúgy a műsor annyira primitív, hogy már jó...
 #5050  Szerző: t

Sz. írta:Egyébként az XXL buk(tat)ásában az RTL Klub megjátszott(?) közvetítőhiba miatti csúszása is szerepet játszott (XXL kezdete mellé került a Barátok Közt második fele)...

Naggyon trükkös RTL...
:D jól tették
hogy csinálták?
(hiba, persze, felvételről sugárzott sorozatnál :) :))
 #5049  Szerző: Sz.

Egyébként az XXL buk(tat)ásában az RTL Klub megjátszott(?) közvetítőhiba miatti csúszása is szerepet játszott (XXL kezdete mellé került a Barátok Közt második fele)...

Naggyon trükkös RTL...
 #5035  Szerző: Pasa

centerweb írta:
De pl. a Jó reggelt Magyarország
nem Mokka?
De, sorry... :oops:
 #5034  Szerző: t

Pasa írta:Ugyanazt mondom, mint az előbb, néha azért érdekes és nézhető. De pl. a Jó reggelt Magyarország veri a Napkeltét és a Reggelit is.
jó, hát az, hogy a három országos földi közül a mokka a legelviselhetőbb, ez a vakok-közt-félszemű-a-király esete :)
de nem bírom egyiket se, a nap-kelte úgy szar, ahogy van, a reggeli agyhalott, a mokkában is túl sok a hülyeség ahhoz, hogy kedvem legyen megvárni, amíg lesz valami érdekes. így aztán kossuthot vagy bartókot hallgatok reggel :)
illetve most, hogy koleszos vagyok, reggeli kávécigi közben dohányzóban be szoktam nyomni a tévét, aztán attól függően, hogy melyikre lehet kevesebb gombnyomással eljutni épp, atv vagy hírtv... információnak információ...

a magellán meg gyakorlatilag az aktív szombati kiadása lett.
a napló meg hol bulvár, hol hatásvadász, hol álszent, hol közhelyes. pimasz úr meg baromira irritál, annyira balfasz módon adja elő magát :)
 #5030  Szerző: centerweb

De pl. a Jó reggelt Magyarország
nem Mokka?
 #5027  Szerző: Pasa

téeszelnök írta:A Napló rettentően gyenge, hatásvadász, elbulvárosodott,
Na ez azért nem teljesen igaz. Kicsit csökkent a nívója, de azért akadnak benne érdekes, közérdekű és politikamentes témák is.
téeszelnök írta:A Magellán, az meg már végképp szót se érdemel, röhej, hogy tudományos műsorból hova jutott.
Ugyanazt mondom, mint az előbb, néha azért érdekes és nézhető. De pl. a Jó reggelt Magyarország veri a Napkeltét és a Reggelit is.
 #5016  Szerző: t

Pasa írta:Szerintem meg a Tények pl. jobb, mint az RTL Híradó...
több pénzt fordítanak a hírszolgáltatásra, ennyi látszik meg. mintha TV2-nél több lenne a forgatott anyag, bejelentkezés, stb.
viszont RTL-nek meg vannak jó magazinjai, úgyismint XXI. század, Házon kívül, ami a TV2-ről nem mondható el. A Napló rettentően gyenge, hatásvadász, elbulvárosodott, én érzem kínosan magam, ha odakapcsolok. A Magellán, az meg már végképp szót se érdemel, röhej, hogy tudományos műsorból hova jutott. Szörnyű, dehát ezek nyilvánvalóan szándékos próbálkozások, azt az elvet követve, hogy a kertévében a nézettségért le kell menni kutyába, de nyilván az se mindegy, hogy ezt hogy csinálják. Mondjuk hogy hogy kell, azt én se tudom, mert az RTL-en is szánalomszar műsorok viszik a prímet nézettségben, de az biztos máshogy szar :)
 #5014  Szerző: rsite1

Pasa írta:Szerintem meg a Tények pl. jobb, mint az RTL Híradó...
Igen, ez igaz. Én is inkább a Tényeket szoktam nézni. Habár lehet megszokásból...
Mindenesetre nem bírom Szellőpityu orgánumát. Talán valamivel idegesítőbb, mint Bárdos András mondatokkal való szerencsétlenkedése.
 #5012  Szerző: Pasa

Szerintem meg a Tények pl. jobb, mint az RTL Híradó...
  • 1
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • 203