RADIOSITE Fórum

• Class FM

#51709  Szerző: csokie

Meló helyen a Class FM megy, ezerszer jobban elviselhető mint a Neo, ráadásul én 12 óra alatt nem is hallottam egy ismétlést sem. Ez azért mégse Rádió 1. :) Zeneileg is egyben van, bár azért egy-két nagy nyálzenét kitöröltetnék, de amúgy lényegében tényleg jó rádió lett belőle. Csak a hangzást állítanák már be végre. :(
 #51139  Szerző: LuciFerko

djlacee írta:Az az ami a múltkor belassult? :lol:
az :lol:
 #51138  Szerző: djlacee

Az az ami a múltkor belassult? :lol:
 #51119  Szerző: LuciFerko

Nem élő.
 #51114  Szerző: kriskao

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy a Class Kultúra c. műsor élőben megy-e?
 #50712  Szerző: lali87

Az ne tévessze meg önöket, hogy zenét hallanak az CD-ről megy :lol: mekkora fazon :-)
Küzdöttek rendesen a teknicskivel

Hallo-hallo......:lol:
 #50448  Szerző: kerek1radio

Helló!

A Class szerintem magára talált, de mivel kereskedelmi alapon műxik, így jöhet még egy olyan felmérés, amire a tulajok símán azt mondják, hogy innentől kezdve vége "népművelésnek" és csakigazitegnapiés tegnapelőttimegmúlthetislágermegy...

A Neo pedig rohadtul nem talált magára... Egyébként a Wise Buddah-val legyártatott új szignálokat már tolják, mert én még nem hallottam.

A pályázati sztoriról meg annyit, hogy sztem nem fog itt visszajönni egyik régi sem... Ez már csak a pézé', a kártérítésért megy. Ja persze, ha a Neo vagy a Class önzetlenül visszaadnák a frekiket egy laza "bocs" kíséretében, akkor esetleg visszajönnének...

Ez már csak néphülyítés! 8-)
 #50444  Szerző: SzD

akhaz írta:valaki betudná linkelni a pályázati anyagát amivel elnyerték a frekvenciákat?
El akarod olvasni a teljes pályázati anyagot? Mind a hatmillió oldalt? :yeah:
  • 1
  • 384
  • 385
  • 386
  • 387
  • 388
  • 510