RADIOSITE Fórum

• Yo! Rádió

#51616  Szerző: LuciFerko

de elment az sms akkor. megjött a visszajelzés, illetve volt bejelentkezés de a BKV-ről mondtak valamit :shock:
 #51612  Szerző: Pasa

LuciFerko írta:amúgy egy rossz pont: írtam sms-t hogy enyingen mekkora vihar van, nem olvasrták be, MV sem jelentkezett be :S
Mert a mobil sem működött a vihar miatt. :gonosz:
 #51608  Szerző: LuciFerko

amúgy egy rossz pont: írtam sms-t hogy enyingen mekkora vihar van, nem olvasrták be, MV sem jelentkezett be :S
 #51606  Szerző: SzD

LuciFerko írta:elment az adás
Biztosan a vihar miatt.
 #51604  Szerző: LuciFerko

elment az adás
 #51404  Szerző: Rádiós

Lehet csak véletlen de ezért a zenéért egy piros pont!
Montana Sextet - Who Needs Enemies
Ilyet még nem hallottam nálatok. Nah utána már kapcsoltam is el valami döbbenetes Life is life feldolgozás miatt. Inkább az eredeti csak ne ilyen huszadrangú feldolgozás.
 #51393  Szerző: mcsaba

Yoci!

Sohasem értettem, hogy a rosszhogy hogy lehet ennyire mereven ragaszkodni!
Tényleg ne haragudj meg rám, de tisztelettel megkérdezném én is, hogy a kívánságműsort vezető srácot mi alapján vettétek fel a rádióba? Hogy zajlott a műsorvezetők válogatása? Mik voltak a feltételek? Mert hogy ez a gyerek teljesen alkalmatlan a feledatra az biztos! Mi alapján kerülhet be rádióba egy ennyire gyenge srác? Ez számomra rejtély! Az szerintem alap lenne, hogy folyékonyan akadozásmentesen tudjon beszélni, de még ennek a feltételnek sem felel meg!
Ne haragudj, de ez a mekegés-makogás bántja az ember fülét! Nem hiszem, hogy ez valakinek is tetszene, hacsak nem a Logopédiai Intézetbe járóknak!Komolyan mondom, és sokfelé járok az országba, de ez a "műsorvezető" mélyen kritikán aluli! Ennyire rosszat még nem hallottam egyik rádióban sem!
Amikor Te vezetted a kívánságműsort sokkal hallgathatóbb volt! Ha már nem tudod folytatni a műsorvezetést ebben a sávban szerintem Tekints magad mércének, és legalább hozzád hasonló qualitású embert bízz meg a feladattal!
A rádiótok egyébként a kívánságműsortól eltekintve egész jó ;), folyamatosan hallgatható, bár írták itt hogy már reggelente is erre a förmedvényre kell ébredni! :(
Még egyszer mondom ne szívd mellre a kritikámat!
 #51007  Szerző: Yoci

Hello Mindenki aki a netes adás miatt érdeklődött!! :D :D

Vannak arrafelé is problémák néha napján...elnézést érte!! :roll: :roll:
 #50632  Szerző: vandureen

SzD írta:Maga a stream mindig megy, de többször előfordult már, hogy kuss volt rajta. Bár lehet, hogy éterben is az volt, mert arra is volt már párszor példa, és akkor nem a netes adásnál vannak bibik.

hali,

a streammel volt gond, mert a winamp csak folyamatosan bufferelt, az igaz, hogy hang sem volt. mindenestre par napja ismet megy halistennek. ezek az esti mixek felulmulhatatlanul yook :)

koszi
 #50426  Szerző: SzD

Maga a stream mindig megy, de többször előfordult már, hogy kuss volt rajta. Bár lehet, hogy éterben is az volt, mert arra is volt már párszor példa, és akkor nem a netes adásnál vannak bibik.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 51