Yoci!
Sohasem értettem, hogy a rosszhogy hogy lehet ennyire mereven ragaszkodni!
Tényleg ne haragudj meg rám, de tisztelettel megkérdezném én is, hogy a kívánságműsort vezető srácot mi alapján vettétek fel a rádióba? Hogy zajlott a műsorvezetők válogatása? Mik voltak a feltételek? Mert hogy ez a gyerek teljesen alkalmatlan a feledatra az biztos! Mi alapján kerülhet be rádióba egy ennyire gyenge srác? Ez számomra rejtély! Az szerintem alap lenne, hogy folyékonyan akadozásmentesen tudjon beszélni, de még ennek a feltételnek sem felel meg!
Ne haragudj, de ez a mekegés-makogás bántja az ember fülét! Nem hiszem, hogy ez valakinek is tetszene, hacsak nem a Logopédiai Intézetbe járóknak!Komolyan mondom, és sokfelé járok az országba, de ez a "műsorvezető" mélyen kritikán aluli! Ennyire rosszat még nem hallottam egyik rádióban sem!
Amikor Te vezetted a kívánságműsort sokkal hallgathatóbb volt! Ha már nem tudod folytatni a műsorvezetést ebben a sávban szerintem Tekints magad mércének, és legalább hozzád hasonló qualitású embert bízz meg a feladattal!
A rádiótok egyébként a kívánságműsortól eltekintve egész jó

, folyamatosan hallgatható, bár írták itt hogy már reggelente is erre a förmedvényre kell ébredni!

Még egyszer mondom ne szívd mellre a kritikámat!