RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#51773  Szerző: centerweb

Rádiós írta:Berosált a Klotz pult Miskolcon, már nem először. Éjszaka lett cserélve!
Mire lett cserélve?

Tudomásom szerint az újhelyi Aktívba is voltak már gondok egy ugyanolyannal mint amit most kicseréltek.

Még jó hogy a Gaga-Juventus váltáskor volt egy kis rekonstrukció, mert az az előtti állapotok érdekesek voltak. Főleg a Sztár FM környékén.
 #51770  Szerző: Rádiós

Berosált a Klotz pult Miskolcon, már nem először. Éjszaka lett cserélve!
 #51757  Szerző: Zoey

Tegnap a vihar idején a miskolci Juventuson a központi adás jött kb. 5 óra körül. Dénes Tamás volt a műsorvezető, és Hírhálós hírek mentek. Gondolom a vihar miatt lehetett. Vagy én tudom rosszul, és ilyenkor már annak kell jönnie? :o

Egyébként a január óta legtöbb hallgatót veszített Juventus PR-je azért a topon van. Az eddig a "leghallgatottabb rádió" szöveg után most kénytelenek voltak mást kitalálni: "A legrégebbi magyar rádióhálózat" vagy valami ilyesmi...

De személyes véleményem szerint még mindig hallgathatóbb, mint a Class vagy a Neo. Nincsenek nagy zenei stílusváltások, a műsorvezetők is jobban tetszenek. A hírek nem tetszenek, néha nagyon rövid a hírblokk (sokszor alig 1 perc), és az a bed... (hírszolgálatból a Neo-é tetszik)
 #51705  Szerző: ravasz

a 101.3 viszont jó, sőt, tökéletes :D
 #51704  Szerző: LuciFerko

92.6 SSSSSSSSSSSSSS nem tudom mióta, de most vettem észre. Cserébe egész szépen szól a városban az Újvidéki Rádió :party:
 #51451  Szerző: Gabeedj

Valóban nincs Fehérvártól lefelé olyan sok rádióadó és nem értem,hogy m iért?Felénk megszűnt a kis városi rádió,ahol dolgoztam most két szabad üres freki van,de egyenlőre semmi.Vasban van ugyan 3 rádióállomás de nem sokat érnek(ez az egész megyére értendő)Ismerem Fehérvár rádiót és nagyon tetszik,Balatoniak sem olyan rosszak.Szóval osztom a véleményt a Várpalotaiakkal és Veszprémiekkel,hogy kellenének új és jó adók errefelé is.Juventus is jöhet,de Rádió 1 ne!Veszprém Ajka Pápa emlékeztek még a Rádió Jam re?Na az nagyon jó volt
 #51420  Szerző: SzD

djlacee írta:Veszprémben végre legyen már egy helyi rádió !
Csatlakozom! Bár én sokkal jobban örülnék egy várpalotai helyi rádiónak, de ez azt hiszem érthető. :)
 #51419  Szerző: djlacee

Veszprémben végre legyen már egy helyi rádió !
 #51418  Szerző: lali87

A Juventusnak pont jó lenne a vételminőség javításra. Fehérvár belső részein is 100%-os lenne a vétel :-) A veszprémi is beleillene a "netwörkbe" mivel a balatoni frekiket leárnyékolják a hegyek a budapesti meg messze van a jó vételhez.
  • 1
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 260