RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#51879  Szerző: ravasz

Bírom, hogy hirtelen itt mindenki érteni kezdett a programminghoz. Kíváncsi vagyok mennyi idő alatt bukna el egy "Metallicás, REM-es, Blur-os", vagy "100%-ban hallgatói igények és visszajelzések" alapján felépített országos rádió :) !

Persze nem akarok ezzel senkit bántani, sőt, én kérek elnézést, szíjjak én gázt és én aszódjak meg.
 #51875  Szerző: Szelerailway

"Tudom, h Varga Betty nagyon jó volt a Caféban, de nem biztos, hogy itt annyira jó."

Véletlenül sem kötekedni akarok,a hölgyet Tóth Bettynek hívják.Csak a pontosság kedvéért.
 #51869  Szerző: Pasa

Elég már ebből az "ilyen kell ide, mert ezt mutatja a kutatás" okosságból! Hogy mit szeretne a kedves hallgató, azt megkérdezte valaki? Senki. Ez van, pár száz megkérdezett ember a reprezentatív felmérés, pár száz kontra több millió. Ez egyszerűen parasztvakítás. Kőkemény kapitalista közvéleménykutatás ez is. Ha több százezer ember hallgat egy rádiót, akkor az nyilván jó, de a kutatásban mégsem felel meg...
A Neo is egy szar, az volt 2009 novemberének a végén is, azzal a stílussal elment volna a Cafén (mint ahogy el is megy most is). Ez egy országos freki, ilyennel nem lehet ezen megélni. A Sláger (akármilyen szomorú, de így van) sokkal profibb volt, 12 év tapasztalatával és felméréseivel százszor jobban ott volt. A Neo egy arctalan, semmilyen stílusú vergődő, az országos frekit megkapó és ettől megijedő "azt sem tudom, mit kéne itt nyomatni" stílusú rádió. Hamarosan vagy Sláger-klón lesz (vagy már most is az), vagy valami egészen más...
 #51834  Szerző: LuciFerko

hallottam anno rajt ezt a számot:
http://www.youtube.com/watch?v=--TwfsHgA6U
még először a szlovák funradioban hallottam még mikor egy teljesen alter rádió volt... 2000ben talán.
 #51833  Szerző: Attis

Visszatérve a mutyi, nem mutyi dologra: még ha ki is zárnák őket utólag, és elvennék a frekvenciákat az újaktól, végeláthatatlan pereskedés kezdődne, hogy kinek és mennyi kártérítés jár az okozott "kellemetlenségekért". Szóval a vesztes az adófizető és a hallgató lenne. Ezt kéne átgondolni.
Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy már most azok leszünk. Igazad van, ha a Neo, Class duót elhajtanánk, már négy kártérítést kellene fizetni... :cry:
Ami a szakmai(bb) részt illeti... Tény, hogy mindkét rádió nagy elszántsággal indult, és mindkettő próbált új vizekre evezni. Mindkettő kénytelen volt visszafordulni, mert, és ezt már Cicoo nagyon jól felvázolta, nem volt igény erre a drasztikus váltásra.
Nagyon dicséritek a Neo kezdeti időszakát... Nekem már akkor se tetszett, mert egy esze-veszett nagy katyvasz volt az egész. Egy magyar underground után egy Boney M. :sick: Most már ott tarunk, hogy eltűnnek az alternatívabb vonások a Neo-ból, mégse érzek semmi tudatosságot. Főleg a délutáni időszak rejtély számomra, ahol a hölgy műsorvezető nem nagyon találja a helyét a műsorban. Tudom, h Varga Betty nagyon jó volt a Caféban, de nem biztos, hogy itt annyira jó.
Nem sírom én vissza az elődöt... De valahogy még mindig nem érzem, h mi lesz ebből a rádióból.
 #51824  Szerző: Cicoo

Rádiós írta:Az is igaz, ezzel a fölényes és vitatható szakmaisággal pont a kicsiknek segítenek.
Pénz van rádiózni, az a lényeg. :gülü2: De nem is kéne ide fene nagy szakmaiság. Elég lenne meghallgatni a "pórnép", a célközönség reakcióit. Azt, amit mondtak, szó szerint. És nem abból kiindulni, hogy 1500 ember telefonos megkérdezésével kijött nekik az, hogy 5-ből átlagosan 3.2 pontot adtak arra, hogy legyen '80-as évek-beli zene, 2,1 pontot arra, hogy legyen telefonálós műsor stb. Grafikonokból nem lesz rendes rádióadás..
A kicsik meg kérdés, hogy élnek-e ezzel a lehetőséggel. De ha élnek is, itt marad szégyenfoltként a két nagy még sok évre. Nem beszélve arról, hogy sok helyen nem nagyon van alternatíva. Én évente felülvizsgálnám a rádióknál, hogy teljesítik-e a törvényben és a vállalásaikban foglaltakat, és ha nem, és többszöri felszólalásra sem változtatnak a dolgon, kíméletlenül elvenném az engedélyeiket. Talán akkor komolyan vennék az egészet. (Utópia. Na, nem az a fajta, mint másnaposan még egy feles.. :D )

Visszatérve a mutyi, nem mutyi dologra: még ha ki is zárnák őket utólag, és elvennék a frekvenciákat az újaktól, végeláthatatlan pereskedés kezdődne, hogy kinek és mennyi kártérítés jár az okozott "kellemetlenségekért". Szóval a vesztes az adófizető és a hallgató lenne. Ezt kéne átgondolni..
 #51823  Szerző: centerweb

Most már nyomokban felfedezhetőek vokális szignállal ellátott óranyitók, tök jó.

És nem fikázás képpen, de nem lenne jobb a szignálokban a Pop Medium zenei részéhez ugyanennek a vokális részét hozzárakni a Disco Up helyett? :S
 #51805  Szerző: Rádiós

Szerintem itt senki sem bánná ha ez a tulajdonosi gárda összetrombitálna magának még egy pár életre szóló nyugdíjat, csak épp a szakmaiságról nem beszélhetünk. Mindegy, hogy rock zenét, vagy csak magyar zenét játszik egy rádió, ha az a XXI. századhoz méltóan szól és tartalmilag is próbál az arculatának megfelelő műsort készíteni. Olyan úgy sem lesz, hogy mindenkinek tetsszen! Nem is kell! A két országos hasonló zenei kínálattal rendelkezik! Hasonló, gondolok zenei stílusokra és korszakokra! Ezekhez képest még mindig egységesebb a Rádió 1 és a Juventus. Nem mondom, hogy az a jó, bár van arculatuk! Egységesek és kiszámíthatók. 1-2 ilyen zenei rádió azért még van az országban, amiktől tán ott fent is tanulhatnának.
Nem húznám tovább, mert lényegében ez a helyzet november 19 óta! Az is igaz, ezzel a fölényes és vitatható szakmaisággal pont a kicsiknek segítenek.
 #51800  Szerző: lali87

zotya32 írta:Felőlem bármilyen pénzmosoda lehet, csak keressünk rajta egy kis pénzt a tőzsdén. Ha mutyi lesz, akkor az árfolyamban is látszódni fog, csak el kell találni a be és a kiszállót :)
Az már rég megvan ki fog ott pénzt keresni :-) (ha köztük vagy mákod van)

Itt mi (átlag emberek) csak fizetni fogunk súlyos milliárdokat idővel eldől kinek és mennyit :-) Akárki kerül ki győztesen a vesztesek vastag számlát nyújtanak be és azt mi fizetjük... :-)
Örüljünk együtt és köszönjük meg az előző és a jelenlegi kománynak az ORTT-nek és Szalai Annamáriának, hogy az érdekünkben jót cselekedtek, csak, ha majd eljön a fizetés napja fülüket-farkukat behúzva előre engednek majd a kasszánál minket :-(
 #51794  Szerző: zotya32

lali87 írta:Ez az econet es egymás p...be kapaszkodás szerintem nagyon hasonlít az N-joy group-os mutyizásra csak eggyel nagyobb méretben.
Itt is adnak vesznek mindent, de valójában semmi nem változik.
Király kis M..P-s pénzmosoda lesz ez is :yes:
Felőlem bármilyen pénzmosoda lehet, csak keressünk rajta egy kis pénzt a tőzsdén. Ha mutyi lesz, akkor az árfolyamban is látszódni fog, csak el kell találni a be és a kiszállót :)
  • 1
  • 395
  • 396
  • 397
  • 398
  • 399
  • 584