RADIOSITE Fórum

• Radio Ice - Makó - 94.2 MHz

#128816  Szerző: djlacee

:gülü2:
 #52122  Szerző: kerek1radio

a szóösszetétel értelmezése.... eredmelőreláthatólag = eredményei előreláthatólag

Hali!

Szóval onnan tudom, hogy felhívtam őket és ezt az infót kaptam. Ez még egyátalán nem biztos, csak valószínűsíthető...

üdv
 #52117  Szerző: LuciFerko

Köszi az infót, érintett vagyok a dolgoban! Honnan tudtad meg amúgy? (És lesz még pályázat vajon? aki ezt elbukja...)
 #52107  Szerző: kerek1radio

Sziasztok!

Nem ide tartozik, de gondoltam leírom... Az áprilisban benyújtott kisközösségi frekvencia pályázatok eredmelőreláthatólag október közepén-végén lesznek kihírdetve.

üdv
 #52063  Szerző: Zoey

jimmer írta:
Zoey írta:
jimmer írta:Most már csak a helyi hírblokkokat csinálom, illetve majd a Crazy FM-en hallhattok 2 óránként. :)
Itt csak nem a Miskolcon induló Crazy FM-re céloztál? :o

De.. miért? Talán van ezzel valami problémád? " Ha te tudnád, amit éééén " :)
Nem, nincs problémám, csak kicsit fura. És valóban azért fura, mert én nem tudom, amit teeeee... De gondolom még egy darabig nem is fogom tudni, csak majd ha egyszer valaha elindulnak az új miskolci kisközök...
 #52055  Szerző: Szomee

Az MTI és a Független Hírügynökség hírei fizetősek, a Hírháló és a Hírcentrum reklámidősek. Mi vegyesen használjuk utóbbiakat.
 #52051  Szerző: jimmer

Zoey írta:
jimmer írta:Most már csak a helyi hírblokkokat csinálom, illetve majd a Crazy FM-en hallhattok 2 óránként. :)
Itt csak nem a Miskolcon induló Crazy FM-re céloztál? :o

De.. miért? Talán van ezzel valami problémád? " Ha te tudnád, amit éééén " :)
 #52046  Szerző: drkotasz

Zoey írta:Na igen, de pl. ilyen és hasonló kisközöknél találnak annyi reklámidőt, amit értékesíteni tudnak?
Megállapodnak előre, hogy mennyi reklámidőt ad az adott rádió, nem szoktak olyan sokat kérni. Egy-egy hirdetés itt 15 rádióba megy egyszerre és nem egy egész rádiót kell belőle eltartani, csak a hírszerkesztőket, így óránként 1-1 spotnál többet nem hiszem, hogy kérnének.
 #52028  Szerző: Zoey

Na igen, de pl. ilyen és hasonló kisközöknél találnak annyi reklámidőt, amit értékesíteni tudnak?