RADIOSITE Fórum

• Class FM

#52315  Szerző: centerweb

molnarb írta:Ezt azért meló lehet legyártani, vagy nem tudom pontosan miként megy. Mert több hangnemben, stílusba, sebességben elkészíteni az acapellákat... szép... bár szerintem a dalra rárakja egy technikus és a dalt eleve így mentik el és így van az adáslebonyolítóba is. Kötve hiszem hogy minden alkalommal újra és újra megcsinálják ezt a műsorvezetők.
Persze, ez az ésszerű. Mondjuk én még csak egy élő példát láttam, a Kronehit sokszor négyféleképpen is lementett egy zenét. Eredetibe, a kronehit saját verziójába, intro szignállal, ráénekléssel stb.

Borzasztó sok tököléssel járna ha minden alkalommal a keverőablakban illesztenék rá a cuccot. De ez sem lehetetlen. Ha van idejük... :D
 #52307  Szerző: molnarb

Ezt azért meló lehet legyártani, vagy nem tudom pontosan miként megy. Mert több hangnemben, stílusba, sebességben elkészíteni az acapellákat... szép... bár szerintem a dalra rárakja egy technikus és a dalt eleve így mentik el és így van az adáslebonyolítóba is. Kötve hiszem hogy minden alkalommal újra és újra megcsinálják ezt a műsorvezetők.
 #52057  Szerző: csattila

Nekem a Rádió 1-es megoldás jobban bejön, ha választani kellene. :)
 #52039  Szerző: Gabeedj

Jók ezek a szignálok,bár ehhez már csak normálisabb zenéket is kellene nyomni.Egyébként jól összekeverik és némelyiknél jól jön ki .Bár a régi Juventus szignáloktól a zenék miatt így is elmarad.
 #52027  Szerző: ravasz

A Class FM beatmixes megoldást választotta, a Rádió 1 jingle-k pedig valóban csak a ritmusban és hangzásban hasonlítanak a dal-, illetve inkább az előadó hangzásvilágára.
 #52025  Szerző: centerweb

csattila írta:
centerweb írta:
Egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ezektől a zenékre ráéneklős szignáloktól borsódzik a hátam, olyan jók :)
http://soundcloud.com/centerweb/class-f ... ation-2010
Rádió 1 utánzat szerintem. Csak nem teljesen sikerült. :D
A kettő szerintem más-más kategória. Az egyik a zene ritmusára csinál vokálist, a másik az intro-ra énekel.
 #52003  Szerző: csattila

centerweb írta:
Egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ezektől a zenékre ráéneklős szignáloktól borsódzik a hátam, olyan jók :)
Rádió 1 utánzat szerintem. Csak nem teljesen sikerült. :D
 #51999  Szerző: csattila

Nem vagyok egy Class FM hallgató, de most nyaralásom alkalmával belehallgattam. Régebbi hangzáshoz képest én úgy vettem észre, hogy állítottak az Omnián. (Lehet le vagyok kicsit maradva.. ) :D

Bár van még mit állítani az adás és a mikrofon procin, de ez már valami.. :D
 #51917  Szerző: nyikolaj

Szerintem is jól lett kitalálva.Úgy látszik vannak még kreatív emberek!
 #51903  Szerző: Cicoo

centerweb írta: Egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ezektől a zenékre ráéneklős szignáloktól borsódzik a hátam, olyan jók :)
Meghallgattam, amit felraktál. Nekem a hidegtől borsózik inkább a hátam ezektől..
  • 1
  • 382
  • 383
  • 384
  • 385
  • 386
  • 510