RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#53138  Szerző: Szd96

lambda írta:Egerrel kapcsolatosan:
Tegnap újra megszólalt 2 hetes kihagyás után a 106,9! Az antannát jobb helyre költöztethették...
Akkor ezt hallom tegnap óta a 106.9-en itt Miskolcon :shock: úgy jön mint a Gazdasági, tiszta sztereo de RDS nem jön le :S
 #53136  Szerző: Richmonde

Ez tök jó :) pont most indulok felderíteni. Ha a power 1KW-n maradt és fölmentek a Hajdú hegyre morci leszek és föltolom a miénket 2 KW-ra :lol: na jó nem :P
 #53135  Szerző: lambda

Egerrel kapcsolatosan:
Tegnap újra megszólalt 2 hetes kihagyás után a 106,9! Az antannát jobb helyre költöztethették, az itthoni tuneremen sokkal jobb térerőt mutat (Mezőkövesden), de a héten autóval is járok a környéken, majd küldök infót a tapasztalt lefedettségről! A hangminőség szörnyű! Valami túl van ott szerintem küldve! Digitális torzítás effektus!
Zeneileg: ma reggel kb 20 percet hallgattam ez időszak alatt 4 (általam ismeretlen) rock és egy Eros Ramazotti dal, tegnap este a szokásos "mindent bele"! :S
Zoey: kérdésedre válaszolva a zenei kínálat egyik (általam) hallgatott rádióra sem hasonlít! Hogy miért kelnek el olyan nehezen a frekvenciák? Hát nem tudom, mindenesetre ismerem Egert, és szerintem nem akkora piac, hogy nagy biznisz lenne itt rádiót indítani, főleg hogy már van ezen kívül 2 kereskedelmi! Még mindig teszt jelleg inkább, szignálokat nem hallottam!
Sőt még az is rejtély, hogy egyáltalán az N-Joyhoz került-e a frekvencia!? Van valakinak infója hová költözött Egerben az adó/antenna?
 #53118  Szerző: djlacee

Vonattal utazva Győr irányából Budapest felé:
Körülbelül Tata környékén kezd el szólni, addig a 102.6-on levő DEVIN zavarja, Tatabánya után pedig körülbelül Szárnál tűnik el. Véleményem szerint kegyetlen sz*r frekvenciát találtak neki, ráadásul RDS-t csak a szűkebb városban tudott előkaparni a telefonom, _GOLD_FM, RT-t nem láttam.
Zeneileg (addig a pár szám erejéig, amíg hallgatni tudtam) egész jónak tűnt, nem volt olyan N-JOY-os katyvasz zenei válogatás, ilyen lassabb zenék mentek (lehet hogy csak épp egy ilyen összeállítást kaptam el) reméljük nem is lesz N-JOY-os a zenek kínálat, és nem lesz így egy 3. all-in zenei rádió Tatabányán.
 #52224  Szerző: nyikolaj

A miskolci,és a Ny.házi frekit újra kell pályázni...(még lesz ezeken valami,függetlenül ki nyeri meg másfél év)
A debreceni pályáztatás 94.4-már megtörtént.A Mária.vagy az Európa rádió fog ott szólni.
 #52206  Szerző: Zoey

Mi lehet vajon az ex Gold FM-es dolgozókkal? Elhelyezkedtek más adóknál? Vagy az unhappy end miatt felhagytak a rádiózással? Ami szerintem 99%-ig biztos, hogy ugyanolyan formában, sőt egyáltalán az előző cég által üzemeltetve Gold FM rádiót már sosem fogunk hallani.
Azért érdekelne, miért olyan nehezen kelnek el ezek a frekik (Eger, Tatabánya). Valószínűleg lenne érdeklődő, csak nincs senki, akivel fel tudná venni a kapcsolatot a frekvencia megvételéről.
Kíváncsi vagyok, az utolsó hónapokban honnan ment az adás, törődtek-e vele egy percet is.
Amúgy azok, akik belehallgattak az egri frekin nemrég újraindult zenefolyamba, a zenei kínálat alapján melyik rádióéra hasonlít (ki adhatja a tesztadást)? Ki tudja, meddig lesz teszt, és mikor indulhat a frekvenciákon normális rádió, beleértve a nyíregyházi, debreceni és miskolcit is.
 #52092  Szerző: lali87

Ha nagy s.....n vannak azért tudnak gyorsan intézkedni :-)
Gyorsan kell elkenni melegében :lol:
Ha a mi érdekünkben (pórnép) kell tenni valamit, akkor szépen lassan, nehogy megérjük. :( magyarisztán így szeretlek :unott:
 #51985  Szerző: ravasz

Az NHH működik, csak elnöke nincs, az ORTT-nél pedig az Iroda úgy szintén megy, sose állt. (Ezen a héten ha jól tudom még működik a 2 szerv, annak ellenére, hogy az NMHH ügyében még nincs érdemi fejlemény. Állítólag kedvenc pösze nénink holnap tart sajtótájékoztatót.)

Egyébként tudok olyan esetről 1-2 héttel ezelőttről, ahol rádióengedély-módosítás történt.

Az pedig simán elképzelhető, hogy ezt már korábban megkérték a 106.9 üzemeltetői.

Persze az is lehet, hogy LF-nek van igaza és off, igaz ennek nem látom sok értelmét. 50-50% az esély.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 222