RADIOSITE Fórum

• Rádió Mi - Szeged - 89.9 MHz

#52411  Szerző: mimi

jimmer írta:És addig valami másik gépről egy winamp valami beépített crossfade funkcióval nem tudna üzemelni? Azért inkább csend van? :S

Ma délelőtt nálunk is beütött a hosszú áramszünet. Az adónál hiába tartja 45percig ha a stúdió negyed óráig bírta. a toronyban lévő gépről meg valamiért csak a szignálok szóltak. uccu fel a tízesre. no lám, áram ott sincs, gyalog fel. napi tesióra kipipálva. emergency m3u elindít, rádió szól, vissza stúdió, várni áram. áram meglenni, stúdió elindít, stúdióból rábeszélni vész cd zene végére majd elindítani adásgép, szólni stúdió on air. hallgatók észre nem venni :)

kb ennyivel meg lehetett ezt is oldani, csak okoskodni kell egy picit.
Nehéz úgy, ha az egész stáb dolgozik a pénzkereső munkahelyén, vagy nincs elérhető közelségben. Nem kapunk fizut meg osztalékot, hogy mindig harckészültségben tudjunk lenni, valahol meg kell keresni, amit beletolunk a rádióba :)
 #52410  Szerző: jimmer

legalább nem raknak be minden sz.rt.. itt is így működik, sőt a lejátszási listán se nagyon tudnak varázsolni. bed-et szignált berakhat, zenét nem vehet ki, max moveolhatja ha nagyon muszáj. kötni kell az ebet a karóhoz :)
 #52409  Szerző: mimi

Szeretem én is a mAirList-et, de nincs lehetőség sweeperek használatára és nincs szelektor se benne. Legalábbis a 2-esben nincs, a 3-ast nem tudom, mert a szívjóságból küldött non-profit licenceket beszüntette a fejlesztő, aztán így nem is nagyon foglalkoztam vele. A RadioDJ-nek meg van egy pici sufniszaga, de összességében elég okos cucc, a néhány baját majd kinövi :) Azt kicsit hiányolom, hogy Total Commanderből vagy akármilyen fájlkezelőből nem lehet egyből drag&drop-pal listába húzni hangfájlokat, így a műsorkészítők kénytelenek lesznek előbb beolvastatni a cuccaikat, remélem megszokják :)
 #52407  Szerző: jimmer

És addig valami másik gépről egy winamp valami beépített crossfade funkcióval nem tudna üzemelni? Azért inkább csend van? :S

Ma délelőtt nálunk is beütött a hosszú áramszünet. Az adónál hiába tartja 45percig ha a stúdió negyed óráig bírta. a toronyban lévő gépről meg valamiért csak a szignálok szóltak. uccu fel a tízesre. no lám, áram ott sincs, gyalog fel. napi tesióra kipipálva. emergency m3u elindít, rádió szól, vissza stúdió, várni áram. áram meglenni, stúdió elindít, stúdióból rábeszélni vész cd zene végére majd elindítani adásgép, szólni stúdió on air. hallgatók észre nem venni :)

kb ennyivel meg lehetett ezt is oldani, csak okoskodni kell egy picit.
 #52406  Szerző: SzD

Bármennyire is jó a RadioDJ, én tuti nem cserélném le rá az mAirList-et. Legalábbis addig nem, amíg nem fejlesztgetik tovább, mert azért van még mit fejleszteni rajta. Alapvetően rendben van, meg minden, csak az elődjéhez képest kicsit fura, hogy lecserélitek, és pont erre. Sokkal jobban használható az mAirList... legalábbis most még.
 #52392  Szerző: mimi

Igen, az adásgépünk jár haláltáncot. Már beüzemelés alatt áll az, ami ki fogja váltani, csak a mi traktoraink lassan szántogatnak, főleg, hogy itt ragadjuk meg az alkalmat szoftverváltásra - a mAirList-tel eltöltött boldog éveink után átállunk RadioDJ-re. Ha ügyes vagyok, már holnap mehet adásba, de rengeteg dolog van vele, cserébe remélem, sokkal élvezetesebben fog szólni a rádió. Ja, és köszi az észrevételt. :)
 #52369  Szerző: Promenád

Ma belehallgattam az ősszes streambe, de a " csend hangjai"-in kivűl mást nem nagyon hallottam.
 #43083  Szerző: mgabor

Zsolt írta:Észrevétel: A honlapon közzétett http://radiomi.hu/radiomi.m3u címen jelenleg a Petőfi rádió stream-jei jönnek be. Az asx-es link jó.
Tessék szíves kijavítani. :)
:lol: bocsánat, ciki :blush:
 #43059  Szerző: Zsolt

Észrevétel: A honlapon közzétett http://radiomi.hu/radiomi.m3u címen jelenleg a Petőfi rádió stream-jei jönnek be. Az asx-es link jó.
Tessék szíves kijavítani. :)
 #42688  Szerző: mgabor

köszönöm, dolgozok rajta :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7