RADIOSITE Fórum

• Informatika

#53021  Szerző: mimi

LuciFerko írta:nekem már több mint 5 éve húzza az ASrock, celeron procival. Tudom, kitűnő párosítás :yeah:
Ja, csak csodát nem kell várni tőle. Radeon 3650-et túlzásnak érzek hozzá, amire ki lehetne használni, annak a gép többi része az akadálya.
 #53015  Szerző: LuciFerko

mimi írta:
donder írta:Na ez volt a nagy gépben:

http://bandscan.atw.hu/ativideo.jpg
Aham, még jobban hajlok rá, hogy a gyenge táp az egyik ludas :) másik meg a C-Media, harmadik az Asrock alaplap... az arra van, hogy irodákban, ahol 2-3 év után úgyis leírják a gép értékét 0 forintra és cserélik, vigye a Word-öt meg az Excelt...
nekem már több mint 5 éve húzza az ASrock, celeron procival. Tudom, kitűnő párosítás :yeah:
 #53014  Szerző: mimi

donder írta:Na ez volt a nagy gépben:

http://bandscan.atw.hu/ativideo.jpg
Aham, még jobban hajlok rá, hogy a gyenge táp az egyik ludas :) másik meg a C-Media, harmadik az Asrock alaplap... az arra van, hogy irodákban, ahol 2-3 év után úgyis leírják a gép értékét 0 forintra és cserélik, vigye a Word-öt meg az Excelt...
 #52973  Szerző: donder

Eddig nem nagyon csináltam Temesvári szerverrel speedtestet, de most megcsináltam 3x-or és...
Kép
 #52946  Szerző: LuciFerko

fel de pl az alaplapi hang sose működött, driver nem is találja. Az alaplapi LAN meg 1 év után adta be a kulcsot, 2005 márciusi konfig :gülü2:
 #52936  Szerző: donder

Cicoo írta:Új alaplap esetleg?
az a baj hogy szüleim ugyan segítenek anyagilag, de nincs pofám kérni tőlük (Ezért is mentem el a nyáron dolgozni.) Annak a pénzét mostanában fogom megkapni, meg a születésnapom is jövőhéten lesz, és akkor fog lenni egy kis kes...
Viszont most hogy mindent kirámoltam belőle, egész gyors lett. Megszűnt a hyper érzékenysége is, illetve már nem fagyogat. Ezek szerint így jó az egész...

Új alaplapot meg akkor veszek, ha a Cegléd utcai PC shop-ban nem adnak valami jó használtat. 3 ezerért vettem még multkor havernak egy teljesen kipróbált gépet, 3 nap garanciával ott... (De nem rossz ötlet)
 #52928  Szerző: Cicoo

Új alaplap esetleg?
  • 1
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • 330