RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#53365  Szerző: Gabeedj

puszilgatógép írta:A NEO meg most borzalmas, nem mikor indult... Ezt a süteményes gyereket a sleppjével együtt úgy kellene kivágni mint macskát ...ni, mert mióta ezek megjelentek a Neonál, kb március óta, azóta lett ilyen gagyi slágerutánzat, azelőtt sokkal jobb, szerethetőbb volt.

Csatlakozom itt a lényeg amit te is írtál.Lehet ezt fokozni még,de lényeget leírtad Érdekes ,hogy most zuhan a Neo hallgatottsága amióta ezek Lágeros fene gyerekek megjöttek és nem a kicsit Cafés kicsit mr2-ös és kicsit dances időszakában.Akkor Neon elindult valami ami nagy dolognak és másabb elképzelésnek tűnt.Na az kellene és akkor válaszolva sok alternatívára nem vitatkoznánk itt,hogy mi lenne jobb és mi nem.Színes közkedvelt adó lenne a Neo és változatos és nem zavarna a tegezés,mert ahhoz jobb minőség párosulna
 #53363  Szerző: Attis

puszilgatógép írta:Most lehet nekem nem jól az információim, de a Café és a Neo között ha jól tudom már semmilyen kapcsolat nincs azon kívül, hogy egy épületben vannak és ugyanaz a cég értékesíti a reklámidőt mindkettőnek. Nem tudtam róla, hogy Székely a Cafét is megvette volna...
A törvények kijátszása...
Class detto..
 #53362  Szerző: Attis

Ne ugorjatok már egymásnak!! :x
Számomra a Neo érdekes (a szó klasszikus értelmében ~ fura, kiszámíthatatlan mégis izgalmas) volt a megújulásig. Mert mentek az MR2, Café-zenék és kicsit fura volt közvetlenül ezek után egy KFT, LGT, Cserháti vagy éppen Irene Cara.
Csak ezek után meg éles volt a váltás, hogy vissza a "slágeres" időszakba... (na jó, sokban eltér az "elődjétől", de sok a hasonlóság, az tény...) És ami érdekes, hogy azóta veszítették el a legtöbb hallgatót. Ki érti ezt?
A Café egy réteg rádió, jól behatárolható hallgatócsoportnak. Hiánypótló. Nagyjából pontosan tudható, hogy kikhez szól...
Vidéken nem lenne életképes. Mert nem mindegy, hogy 3 millió emberből hallgat 100 ezer, de ők fixen és csak téged, vagy egy 100 ezres vételköretből 500-an.
 #53359  Szerző: puszilgatógép

A NEO meg most borzalmas, nem mikor indult... Ezt a süteményes gyereket a sleppjével együtt úgy kellene kivágni mint macskát ...ni, mert mióta ezek megjelentek a Neonál, kb március óta, azóta lett ilyen gagyi slágerutánzat, azelőtt sokkal jobb, szerethetőbb volt.
 #53358  Szerző: puszilgatógép

Most lehet nekem nem jól az információim, de a Café és a Neo között ha jól tudom már semmilyen kapcsolat nincs azon kívül, hogy egy épületben vannak és ugyanaz a cég értékesíti a reklámidőt mindkettőnek. Nem tudtam róla, hogy Székely a Cafét is megvette volna...
 #53354  Szerző: Cicoo

Gabeedj írta:Meg kell próbálni kicsit meg szerettetni a réteg zenét illetve a discos zenét az emberekkel .
Próbálták, nem ment, valamiből meg élni kell. Akinek rétegzene kell, annak ott a Petőfi, meg azért vidéken is akadnak rétegzenei dolgok. Amúgy mi a baj a vidéki rádiókkal?
Gabeedj írta:Lépni kellene egy olyan irányba ahol Nem Bárány Rihana Lady Gaga és egyéb szörnyűség a divat.Hanem egy másik irány,amit már elfelejtettünk bármilyen stilusról legyen szó.Ha tegezük a hallgatókat akkor el várjuk a lendületes fiatalos illetve kellemes retro zenéket is.Legyen az Heaven street seven vagy Atb vagy éppen egy Led Zeppelin vagy egy Aha:)HA mindenkire gondolunk akkor valóban legyenek is próbálkozások.Ami most megy az minden de nem jó irány.
Akkor szerinted mi lenne az, ami széles tömegeket elér, rétegzene, de mainstream, és a városiaknak is bejön, meg a vidékieknek is, meg a fiatalabbaknak és az idősebbeknek is? 15-49, tudod. (jahogyilyennincs?)
Gabeedj írta:Magamat mondom,hogy ha jó a zenei kínálat akkor nem kapcsolok tovább ha éppen be be csúszik egy I got a feeling vagy egy Vásári André .
Akkor nem hallgatod. Mindenhol van alternatíva. Amíg 2 van, lehet választani.
Gabeedj írta:A Neonak az induló része kb úgy Január felé elég jó volt sok szöveges rész is volt érdemes volt hallgatni és a zenék sem voltak rosszak.
De az embereknek nem kell a sok szöveg. A legtöbben háttér rádióznak. Zörögjön valami, oszt' jó' van. Ha fülsértő, eltekerik. Ezért tolnak mindenféle rágógumizenét.

Gabeedj írta:Ha éppen nem mernek kilépni a Sláger árnyékából akkor ez nem is lesz jobb,ezért is írtam a Rádió Cafés alternatívát!De van még más lehetőség megvenni egy másik adót:)
Ha valakinek 2 rádiója van, akkor hidd el, hogy nem a tesztelésre van az egyik. Te sosem hallgatsz Café-t, nem tudod miért szeretik az emberek, és azt sem tudod, hogy kik hallgatják. De elb*nád, hogy tesztelgess. Csakhogy nem lenne kin, mert akkor megint lenne egy folyamatosan arculatot váltogató, hiteltelen, sablontól-sablonig, vagy egyik ámokfutástól a másik éterszennyezésig csapongó rádió, amit senki nem képes hallgatni. Kivéve a rádió-tekergető emberkéket, de ők se küldenének semmi visszajelzést, csak szidnák a felmenőidet 2-3 generációig visszamenőleg. Vagy vennél egy újat, beleölnéd a pénzt, feleslegesen. Plusz azért híre menne, hogy a tiéd, és zuhanórepülést vennél a totális hiteltelenség felé.

Szóval inkább gondolkozz, mielőtt valami elvetemültséget írsz.
 #53347  Szerző: Gabeedj

Ebben mondjuk igazad van!!
Egy pont fm sem ártana odafent:)
A sok politikai vacakról ne is beszéljünk,mert az vidéken is erősen terjed.Tök mind1 melyik oldalról van szó!Fiatalok rádiója? Rádió 1??Hát igazad van nem érdemes ragozni.Vidéken is mindenki Bárány őrült meg Rádió 1et akar.Szerintem meg az ne terjedjen tovább:)
 #53346  Szerző: csokie

OFF...
Igazi Rock Rádiót Magyarországnak!!!! Ha más nem, hát én csinálok most már tényleg :D
...ON
 #53345  Szerző: pébégáz

Arról már nem is beszélve, hogy Budapesten hiába fogható vagy 30 adó, itt sem nagy a zenei választék. Nincs rockadó (talán az országban sincs, nemhogy Budapesten), nincs igazi jazzadó (a Jazzy nem az), van viszont két politikai rádió, csak más nézetűek. Van még egy rakás kisköz, amit nem lehet hallgatni, ha épp nem abban a kerületben tartózkodom. Szóval itt mennyiség van, minőség nem annyira. Tovább nem ragozom, mert már így is offolok.
 #53341  Szerző: Gabeedj

Az a lényeg nem Lady Gagával és Király Viktorral vagy a jövendőbeli x Faktoros Megasztáros gárdával kell feltölteni.Meg kell próbálni kicsit meg szerettetni a réteg zenét illetve a discos zenét az emberekkel .Lépni kellene egy olyan irányba ahol Nem Bárány Rihana Lady Gaga és egyéb szörnyűség a divat.Hanem egy másik irány,amit már elfelejtettünk bármilyen stilusról legyen szó.Ha tegezük a hallgatókat akkor el várjuk a lendületes fiatalos illetve kellemes retro zenéket is.Legyen az Heaven street seven vagy Atb vagy éppen egy Led Zeppelin vagy egy Aha:)HA mindenkire gondolunk akkor valóban legyenek is próbálkozások.Ami most megy az minden de nem jó irány.Magamat mondom,hogy ha jó a zenei kínálat akkor nem kapcsolok tovább ha éppen be be csúszik egy I got a feeling vagy egy Vásári André .A Neonak az induló része kb úgy Január felé elég jó volt sok szöveges rész is volt érdemes volt hallgatni és a zenék sem voltak rosszak.Ha éppen nem mernek kilépni a Sláger árnyékából akkor ez nem is lesz jobb,ezért is írtam a Rádió Cafés alternatívát!De van még más lehetőség megvenni egy másik adót:)
  • 1
  • 387
  • 388
  • 389
  • 390
  • 391
  • 584