RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#53495  Szerző: ravasz

Ahogy hallom, kb 70-80%-ban ismét új (kb. 5 évnél frissebb) zenék mennek egy ideje.

Tehát megint változtattak egy jót.

Továbbá Black Eyed Peas - Shut Up monoban van bent az adásgépben.
 #53487  Szerző: orrhang

Jó a vita de ne a személyeskedésről szóljon hanem szakmai ötletekről és vázlatokról.
Jó, akkor adj SZAKMAI ötletet és megvitatjuk. Ígérem, ha jónak tartom elmondom, de ha rossznak, azt is.
.Aki nem törzstag az még nem bunkó szerintem.Addig ne mondjunk senkiről véleményt még nem ismerjük.
Nem mondta senki, hogy bárki bunkó lenne. Én az itt leírtak alapján alkotok véleményt és a véleményem ez alapján az, ami!

Az, hogy a haverjaid mondanak neked pár dolgot, attól még - ne haragudj - de semmi közöd nem lesz a rádiózáshoz. Majd, ha eltöltesz egy - két évet mikrofon mögött , stabilan, esetleg szerkesztesz zenét, akkor majd te is fogod látni, hogy, amit most írsz az mért sz@r.

Látod, én felajánlottam, hogy ha valami nem okés, akkor kérdezz és ha tudok válaszolok. Erre meg jön az ,hogy lebunkóztalak. Nekem és pár embernek is ebből lett már nagyon elege!!!
 #53486  Szerző: orrhang

Igazából még mindig azt érzem,hogy ha valakinek van egy más fajta ötlete ,akkor az nem vélemény
Anyámnak is van ötlete: "játszunk mulatós zenéket" , attól még elmondom neki, hogy ez hülyeség ezzel a profillal
Azt gondolod,hogy most minden hülyeség amit én írok ,hát haver ez nem így működik.Megalapozásról pedig annyit,hogy van pár ismert rádiós ismerősöm ,igaz nem a nagy Neoba és Classicba,de van és nekik azért több rálátásuk van a dolgokra és szerencsére nem hülyék,mert ha azok lennének nem működne a rádiójuk
Nem mondtam, hogy minden az. Az viszont oltári baromság, amit a zenei tesztelésről írtál! Ja, haverjaim nekem is vannak, akik ügyvédek, attól még elmondják, hogy mi nem jó, ha nekem van egy ötletem.
.Nem tudják sokan el viselni azt,ha valaki más véleményen van,mint az átlag
Elviselném (így kell írni: elviselni), ha megalapoznád, hogy mért jó, nekem a "szerintem" még mindig kevés. Akár hiszed, akár nem a rádiózás is egy szakma, mint a pl. a kőműves és azt is tanulni kell, sőt sztenderdek is vannak!!! Kár, hogy ebben az országban - és persze itt a fórumon is - a politikához, a focihoz és a rádiózáshoz mindenki ért, hiszen úgy született.
 #53477  Szerző: Gabeedj

NA szép napot mindenkinek!
Igazából még mindig azt érzem,hogy ha valakinek van egy más fajta ötlete ,akkor az nem vélemény.Azt gondolod,hogy most minden hülyeség amit én írok ,hát haver ez nem így működik.Megalapozásról pedig annyit,hogy van pár ismert rádiós ismerősöm ,igaz nem a nagy Neoba és Classicba,de van és nekik azért több rálátásuk van a dolgokra és szerencsére nem hülyék,mert ha azok lennének nem működne a rádiójuk.Ebben az országban minden furán működik és sokaknak csak akkor nagy a szájuk,ha éppen nem hallják,mert ha nem így lenne akkor előbbre tartanánk .Nem tudják sokan el viselni azt,ha valaki más véleményen van,mint az átlag.Én próbáltam túllépni rajt,de látom pár embernek ez nem megy igazán.Aki nem törzstag az még nem bunkó szerintem.Addig ne mondjunk senkiről véleményt még nem ismerjük.
Egyébként ez egy fórum és szerintem nem csak nekem kellene viselkednem hanem annak a pár embernek is akik nem tudnak túllépni egyes dolgokon.Jó a vita de ne a személyeskedésről szóljon hanem szakmai ötletekről és vázlatokról.Egy példa én az adott emberektől egy nagyobb ötlet csomagot még nem hallottam,pedig el olvasnám szívesen .Ha lehet ezentúl egy normális emberi hangot megütni és valóban értelmesen fórumozni.Ellentétek helyett jobb nem?
 #53464  Szerző: orrhang

Mégis lehurrogtad most is.Szerintem nem hülyeség az ha másiknak más a véleménye .De ha kiválóan tudod mit kell csinálni mert hibátlan vagy,akkor nem radiosite-n kellene velünk civódni már bocs!
Le is fogom a továbbiakban is, ha olyat írsz. Mert ez egy vélemény! Nem cívódom, vitázom és a kettő között nagy a különbség! Érveket, haver érveket, ne azt, hogy "szerintem"... Mert az nem érv, csak egy ötlet a részedről, amit sem tapasztalattal, sem kutatással, sem más módon nem tudsz alátámasztani. Én nem mondtam sohasem, hogy kiválóan csinálnék bármit is, csak unom már, hogy sok szakmai ember azért nem jön ide és osztja meg gondolatait, amiből mindenki profitálna, mert ez van!!
Nem akarok off-olni, meg személyeskedni sem, ne haragudjatok érte.
Még mindig nem mondtad el, melyik az a rádió ahol az egyik helyen tesztelnek a másikba pedig adásba megy a tesztelt dal, várom.
 #53434  Szerző: Cicoo

inkább pü, ne offoljunk már megint
 #53429  Szerző: ravasz

Disz iz dö bigining of ö bjutiful frendsip...
 #53426  Szerző: Mauro

Akkor te nagyon jól bírtad. Gratula.
 #53424  Szerző: Gabeedj

Múltkor próbáltam egy kicsit tovább hallgatni mint 15 perc,de nem ment.
 #53422  Szerző: Mauro

De nagyon az.
  • 1
  • 385
  • 386
  • 387
  • 388
  • 389
  • 584