RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#53617  Szerző: benjamin

alopisz írta:
benjamin írta:Debrecenben is van ilyen plakát.

És ott neten lehet hallgatni? :unott:
Jelenleg nem. :lol:
 #53615  Szerző: donder

jaja! :lol: Eddig 3-at is láttam...
 #53614  Szerző: alopisz

És ott neten lehet hallgatni? :unott:
 #53604  Szerző: benjamin

Debrecenben is van ilyen plakát.
 #53576  Szerző: djlacee

alopisz írta:pláne, hogy még a laptop.hu-n is lehet online hallgatni, :) persze az online szolgáltatásaik meg esetleg a költözés miatt nem működnek? - talán ez annyira nem meglepő

:sealed:
a Nordtelekomos szerver nem megy, amiről az Egerszeg és a Corvinus Rádió is menne.
 #53569  Szerző: alopisz

pláne, hogy még a laptop.hu-n is lehet online hallgatni, :) persze az online szolgáltatásaik meg esetleg a költözés miatt nem működnek? - talán ez annyira nem meglepő

:sealed:
 #53563  Szerző: krisz83

Argon írta:
Szd96 írta:Kép
Miskolc, Szondi telep :lol:
Persze, hisz a barter keretet el kell költeni valahol ... pl . Miskolcon :lol:
Aham... az persze kizárt ugye, hogy a laptop.hu fizeti a plakátot? Hiszen leginkább Róluk szól a dolog, és az új keresőjükről a honlapon...
És ez ugyebár Győrből, Miskolcról, stb... is elérhető. ;)
 #53560  Szerző: ravasz

Pasa írta:
ravasz írta:Nem tudom mit kell ezen ennyire fennakadni. A frekvencia a logóban elég kicsi a plakáton.
Miért beszélsz félre??? Reklámban minek FM frekvencia, ha nem fogható? És miért nincs ott a webcím?
Te is "szakmabeli" vagy, ugyebár. Na ez a nagy baj: "szűk látókör, statisztika, miért pont ez a műsorvezető van, miért így szól a processzor, miért így rotál az adásvezérlő", stb.
Láttál te már élőben igazi hallgatót? Tudod, akinek a fülében ott a szivacs. Vagy jobb esetben az autójában nem mp3 szól!
Nem láttál, mert szakmabeli vagy. Ez egy szakmai fórum. 4 éve még nem volt az, akkor volt érdemes idenézni...
Na mindegy, ezért úgyis megkapom tőled a magamét (biztos megérdemlem, mert nem jártam médiasuliba, csak egy hülye hallgató vagyok). Csak, tudod, miattatok ilyen szar a Roxy 8 éve, meg a többi is...
(06-1) 251-00-51
http://www.anonimalkoholistak.hu/
 #53558  Szerző: Pasa

ravasz írta:Nem tudom mit kell ezen ennyire fennakadni. A frekvencia a logóban elég kicsi a plakáton.
Miért beszélsz félre??? Reklámban minek FM frekvencia, ha nem fogható? És miért nincs ott a webcím?
Te is "szakmabeli" vagy, ugyebár. Na ez a nagy baj: "szűk látókör, statisztika, miért pont ez a műsorvezető van, miért így szól a processzor, miért így rotál az adásvezérlő", stb.
Láttál te már élőben igazi hallgatót? Tudod, akinek a fülében ott a szivacs. Vagy jobb esetben az autójában nem mp3 szól!
Nem láttál, mert szakmabeli vagy. Ez egy szakmai fórum. 4 éve még nem volt az, akkor volt érdemes idenézni...
Na mindegy, ezért úgyis megkapom tőled a magamét (biztos megérdemlem, mert nem jártam médiasuliba, csak egy hülye hallgató vagyok). Csak, tudod, miattatok ilyen szar a Roxy 8 éve, meg a többi is...
  • 1
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 333