RADIOSITE Fórum

• Class FM

#54526  Szerző: centerweb

puszilgatógép írta:
centerweb írta:Szerintetek ennek lehet köze a rádióhoz? - http://soundcloud.com/centerweb/hamarosan

A szignálhangot itt még nem hallottam eddig reklámot mondani, tehát gondolom, hogy ez valami Class FM-es promotálás lehet. :question:
Egyrészt mint a szignál mutatja ez egy REKLÁM és nem műsorajánló, másrészt ha felhangosítod, akkor a végén pont az a szívdobogás van, mint az RTLen a VV spotban, tehát innentől sztem tök logikus...
A két dobogás között azért van különbség, de ettől függetlenül lehet, hogy neked van igazad. Bőven van rá esély.

De ha már gyakorlatilag mindenki tudja, hogy VV4 lesz, akkor miért ennyire konkrétummentes? "Hamarosan jön az új..."
Azt gondolom nem kell magyarázni, hogy máshol is szokott lenni önREKLÁM a reklámblokkok elején. Az is biztosan jelent valamit, hogy maga a szignálhang mondja fel.
 #54523  Szerző: Zeegee22

LuciFerko írta:
nyikolaj írta:Akkor tuti,hogy valamelyik műsor lesz megújulva!
Vagy egy új műsor :)
Vagy egy ismerkedős show,mivel szív dobbanást is lehetett hallani.
Mert ha jól emléxem,mint ha lett volna erről már szó!
Sőt!Jáksót is felhívta valaki egyenes adásban,hogy mi lenne,ha megint lenne az ismerkedős show :)
Ki tudja? ;)
de akkor ez nem reklám keretein belül lenne.
Akkor a - Számunkra fontos az igazság, ha kérdeznek mondd el, hogy a Neo-t hallgatod dologhoz mit szóltok, mert azt is reklámidőben hallani...
 #54521  Szerző: LuciFerko

nyikolaj írta:Akkor tuti,hogy valamelyik műsor lesz megújulva!
Sőt!Jáksót is felhívta valaki egyenes adásban,hogy mi lenne,ha megint lenne az ismerkedős show :)
Ki tudja? ;)
de akkor ez nem reklám keretein belül lenne.
 #54520  Szerző: nyikolaj

Akkor tuti,hogy valamelyik műsor lesz megújulva!
Ki tudja? ;)
 #54508  Szerző: krisz83

nyikolaj írta:És akkor mi köze a Class fm-hez?
Nem a VV4, nagyon messze jártok! ;)
 #54476  Szerző: nyikolaj

És akkor mi köze a Class fm-hez?
 #54475  Szerző: donb

puszilgatógép írta:
centerweb írta:Szerintetek ennek lehet köze a rádióhoz? - http://soundcloud.com/centerweb/hamarosan

A szignálhangot itt még nem hallottam eddig reklámot mondani, tehát gondolom, hogy ez valami Class FM-es promotálás lehet. :question:
Egyrészt mint a szignál mutatja ez egy REKLÁM és nem műsorajánló, másrészt ha felhangosítod, akkor a végén pont az a szívdobogás van, mint az RTLen a VV spotban, tehát innentől sztem tök logikus...
Egyetértek veled. Ez a VV4 lesz...
 #54466  Szerző: puszilgatógép

#54458  Szerző: akos9277

nyikolaj írta:Vagy valami rejtett tartalom biztos!
Jön az új!
új=neo:S
A konkurenstől menne valaki(k)?
A kezdeti " Ki jön? - Ki marad? " - óriásplakátokból kiindulva, ez lehet jó megközelítés :D De nem hinném, hogy a Neo-ból jönne valaki :D Nekem elsőre az ugrott be, hogy elindultak a rádió1-es vokális szignál úton... lehet átvarázsolják vele a rádiót :D
 #54445  Szerző: nyikolaj

Vagy valami rejtett tartalom biztos!
Jön az új!
új=neo:S
A konkurenstől menne valaki(k)?
  • 1
  • 378
  • 379
  • 380
  • 381
  • 382
  • 510