RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#55212  Szerző: egon2

2012.Január 1.től tetőantennával,hány televízió csatorna lesz fogható díjmentesen?
Úgy tudom,hogy az M1,M2,Duna,TV2,RTL KLUB,Hír Tv,és az ATV benne van a díjmentes kategóriában.
 #55198  Szerző: Cicoo

egon2 írta: A lakosság 78%a ma nem tetőantennával nézz tv-t,a maradék 22% viszont még igen,ezek főleg a legszegényebb réteg,akik eddig ingyen jutottak 3 tv csatorna műsorához.
Alkoholra, cigarettára és TV-re mindig lesz pénz.
 #54972  Szerző: donder

Az RTL Klub mikorra tervezi arculatának frissítését? Mert a mostani már körülbelül 2 éves... :|
 #54928  Szerző: ravasz

A poén az, hogy végül ezért nem lett ingyenes a Viasat3 a MinDig TV-n, mert díjat kér a kábelesektől is.
 #54925  Szerző: mimi

akhaz írta:Lényeg az, hogy bár lehet kódolni, de felesleges, mert nagyon könnyen feltörhető.

Az érdekesebb kérdés, hogy eddig szinte mindenben követte a TV2 az RTL Klubot. A digitális sugárzásra is 1 hónapra rá megkötötte a szerződést az AH-val.
Elképzelhető, hogy a TV2 is követni fogja az RTL Klubot, és akkor egyetlen csatorna marad ingyenesen analógban, az m1???
Azért az nem lenne semmi.
Nem, egyáltalán nem erről van szó.

2011 végéig analóg és digitális, utána digitális földfelszíni műsorszórásban továbbra is ingyenesen elérhető lenne a TV2 és az RTL. A kábel- és műholdas szolgáltatók viszont azért, hogy felteszik a hálózatukra ezeket, fizetnek a műsorszolgáltatónak. Mint ahogy jelenleg is - a közszolgálatiak kivételével - szinte minden csatornáért.

Amikor dekóderről beszélünk, az alatt csak az MPEG-4 dekódert értjük, nem titkosítást. Hívjuk akkor set-top boxnak, ha úgy jobb. A jobb DVB titkosítások egyébként egyáltalán nem törhetőek fel könnyen, vagy leginkább sehogy. De itt most nem erről van szó, az analóg lekapcsolás után, aki akarja, az analóg készülékén a set-top box egyszeri megvásárlásával ugyanúgy nézheti tovább a TV2-t és az RTL-t, és addig se fogják analógon kódolni.

Ez egyszerűen arra megy ki, hogy ha egy szolgáltató kivenné az RTL-t, az széles körű nézői felháborodást váltana ki, tehát az RTL biztos abban, hogy ki fogják fizetni a kábelesek ezt a díjat, így ugyanannyi helyen elérhető lesz, mint eddig.
 #54920  Szerző: akhaz

Lényeg az, hogy bár lehet kódolni, de felesleges, mert nagyon könnyen feltörhető.

Az érdekesebb kérdés, hogy eddig szinte mindenben követte a TV2 az RTL Klubot. A digitális sugárzásra is 1 hónapra rá megkötötte a szerződést az AH-val.
Elképzelhető, hogy a TV2 is követni fogja az RTL Klubot, és akkor egyetlen csatorna marad ingyenesen analógban, az m1???
Azért az nem lenne semmi.
 #54917  Szerző: LuciFerko

mimi írta:Itt van a polcomon egy '89-es 1 bites kéziscanner, szerintem tök felháborító, hogy nem tudom használni, mert nincs a mai gépekben ISA slot :)
ez borzasztó :)
 #54916  Szerző: mimi

Itt van a polcomon egy '89-es 1 bites kéziscanner, szerintem tök felháborító, hogy nem tudom használni, mert nincs a mai gépekben ISA slot :)
 #54915  Szerző: LuciFerko

mimi írta:Ezt már átrágtuk párszor, jelenleg már 14 ezerért is lehet kapni dekódert, tehát valamiféle árcsökkenés van, és mehet lejjebb is, ha - akár a lekapcsolás miatt - tovább nő a kereslet. A műsorhoz ezután is ingyen jutnak, viszont a televíziókészüléket is meg kellett venniük ahhoz, hogy a jelenlegi három analóg adást fogni tudják, ezért nekem kicsit demagóg ez a kifogás. Pláne az, hogy a legszegényebb rétegeknek több dekódert kell venni, ha több készüléken akarják nézni az adást :D
jó náluk még sok helyen 20 éves videoton tv van :)
 #54914  Szerző: mimi

Ezt már átrágtuk párszor, jelenleg már 14 ezerért is lehet kapni dekódert, tehát valamiféle árcsökkenés van, és mehet lejjebb is, ha - akár a lekapcsolás miatt - tovább nő a kereslet. A műsorhoz ezután is ingyen jutnak, viszont a televíziókészüléket is meg kellett venniük ahhoz, hogy a jelenlegi három analóg adást fogni tudják, ezért nekem kicsit demagóg ez a kifogás. Pláne az, hogy a legszegényebb rétegeknek több dekódert kell venni, ha több készüléken akarják nézni az adást :D
  • 1
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 199