RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#55258  Szerző: mlaszlo

mimi írta:Apám vodafone-os telefonjára eredetileg november végéig volt garancia, elromlott, bevittük, kicserélték a töltőt és 15 nappal meghosszabbították a garanciát, ennyi történt. Mondjuk ez egy előfizetéssel 1 forintos telefon, szóval nagy kár nem ér, ha lejár a garancia, veszünk új egyforintosat :)
A telefont is cserélték vagy csak a töltőt?
 #55253  Szerző: Cicoo

mimi írta:Apám vodafone-os telefonjára eredetileg november végéig volt garancia, elromlott, bevittük, kicserélték a töltőt és 15 nappal meghosszabbították a garanciát, ennyi történt. Mondjuk ez egy előfizetéssel 1 forintos telefon, szóval nagy kár nem ér, ha lejár a garancia, veszünk új egyforintosat :)
Legalább jó az ár-érték arány. :twisted:
 #55248  Szerző: mimi

Apám vodafone-os telefonjára eredetileg november végéig volt garancia, elromlott, bevittük, kicserélték a töltőt és 15 nappal meghosszabbították a garanciát, ennyi történt. Mondjuk ez egy előfizetéssel 1 forintos telefon, szóval nagy kár nem ér, ha lejár a garancia, veszünk új egyforintosat :)
 #55246  Szerző: mlaszlo

Pasa írta:Ha alkatrészcserével javítanak valamit, akkor a csak kicserélt alkatrészre indul újra a garancia. Ha az egész készüléket kell cserélni, akkor, mivel az új, természetesen újraindul a teljes garancia (szerintem).
Köszönöm a segítséged. Én is így tudtam.
A szervízes azt mondta, hogy próbáltak először alkatrészt cserélni, de akkor sem működött megfelelően a telefon, végül javíthatatlannak minősítették és adtak egy másik készüléket. A garancia levélre fődarab cserét írtak, de a szervízes szerint új telefont kaptam, valamint átírták a garancián is a telefon adatait (pl. ennek mási az IMEI száma is).
Megpróbálok még máshol is érdeklődni majd ezzel kapcsolatban.
 #55221  Szerző: Pasa

Ha alkatrészcserével javítanak valamit, akkor a csak kicserélt alkatrészre indul újra a garancia. Ha az egész készüléket kell cserélni, akkor, mivel az új, természetesen újraindul a teljes garancia (szerintem).
 #55214  Szerző: mlaszlo

Nem tudjátok véletlenül, hogy ha a szakszerviz garancia ideje alatt javíthatatlannak minősíti a telefont és új készüléket ad, abban az esetben a garancia ideje újra indul vagy folytatódik az eredeti, mintha semmi se történt volna? Én eddig úgy tudtam, hogy ilyen esetben új garancia indul, mintha új készülék lett volna vásárolva, de a szakszerviz szerint az eredeti él tovább.
 #55179  Szerző: nyikolaj

És ez még csak műholdas rádió?Vagy kábelrádióként is létezik?
 #55178  Szerző: akhaz

Uj magyar rádio adó
Magic Star radio 80-90 évek
Amos 3 (4.0W) - 11260,00 H - Txp: 8 - Nyaláb: Magyarország DVB-S (QPSK) - 27500 3 / 4 (MEDIATECH, 38,5 Mb / s) - NID: 42 - TID: 20
MagicStar Telespazio Magyarország Kódolatlan 36 356 hun 362 356
 #55177  Szerző: Pasa

A legtöbb bulihelyszín egy helyen:

Kép

(ezt a szórólapot dobták be ma reggel a postaládámba)
 #55102  Szerző: LuciFerko

ezek szerint :D
  • 1
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • 355
  • 541