RADIOSITE Fórum

• Informatika

#57561  Szerző: donder

Mi a véleményetek a Power Director v7 nevű videoszerkesztőről?
 #57501  Szerző: Ghee

donder írta:
LuciFerko írta:Lenne itt egy kis X akta. Időről-időre ilyen zaj jelentkezik nekem itt a rendszerben: http://www18.zippyshare.com/v/79447064/file.html
földelés stb minden rendben, és eléggé sztoachikus a dolog! Mi lehet ez? Valami miatt ennyire zajos lesz a hálózat és a gép tápja nem szűri ki?
Nekem is csinálja a laptopom... (Asus A2500H (A2H/L))
Ha a cicergésre célzol, akkor azt lehet megoldja a hangkártya driverének cseréje. Ha nem akkor a notebook belső tápjának zavarai szűrődnek ki.

Asusnál semmin sem csodálkozom. ;)
 #57074  Szerző: Cicoo

LuciFerko írta:
Na meg a jó édes....anyátok, azt. Csak hogy több mint 2 éve kint volt az a zene meg sem említem. És basztak küldeni figyelmeztetést, hogy légyszi szedd már le mert így megy úgy...
(priv.)
 #57071  Szerző: LuciFerko

aszondja a jutub hogy:
FIGYELEM

A következő szerzői jogi panasz érkezett hozzánk az általad közzétett anyaggal kapcsolatban:
I Records nyújtotta be Fish Go Deep - Flying Funk című videójával kapcsolatban
Videoazonosító: 8buvJqEYp6g

Ez a második szerzői jogi figyelmeztetés a fiókod ellen. Még egy kereset a fiókod ellen, és a fiókod megszűnik. Ennek elkerüléséhez törölj minden olyan videót, amelynek nem te vagy a tulajdonosa, és tartózkodj olyan videó feltöltésétől, amely megsérti mások szerzői jogát.

Ha nem tudod pontosan, hogy ez mit jelent, akkor feltétlenül olvasd el a Szerzői jogi tanácsokat.

Ha az egyik videódat helytelenül ítélték jogsértőnek, akkor benyújthatsz egy ellenkeresetet. Erről a folyamatról a Súgóban tájékozódhatsz.

Ne feledd, hogy a Szerzői jogi törvény 512. bekezdés (f) pontja értelmében az a személy, aki szándékosan hamis színben tünteti fel azt, hogy az anyagot félreértés vagy téves azonosítás miatt tiltottak le, felelős a károkért.

Referenciaként elküldtük az üzenet másolatát az e-mail címedre, de az üzenetet a Fiók figyelmeztetései oldalon is megtalálod.
Na meg a jó édes....anyátok, azt. Csak hogy több mint 2 éve kint volt az a zene meg sem említem. És basztak küldeni figyelmeztetést, hogy légyszi szedd már le mert így megy úgy...
 #56863  Szerző: Pasa

donder írta:Nem rád válaszoltam
Tudom, ez a bajom.
 #56801  Szerző: donder

Nem rád válaszoltam, akkor idéztem volna...
Én csak a tényt mondtam... :)
 #56795  Szerző: Pasa

donder írta:Szarakodik az FMSCAN szervere...
Aha. Kösz a választ... :gülü:
 #56774  Szerző: donder

Szarakodik az FMSCAN szervere...
 #56550  Szerző: Pasa

Napok óta blokkolja nálam az ABP a teljes freemailt. Ha kikapcsolom, bejön rendesen, persze reklámokkal együtt. Mi történhetett? :(
 #56421  Szerző: donder

LuciFerko írta:Lenne itt egy kis X akta. Időről-időre ilyen zaj jelentkezik nekem itt a rendszerben: http://www18.zippyshare.com/v/79447064/file.html
földelés stb minden rendben, és eléggé sztoachikus a dolog! Mi lehet ez? Valami miatt ennyire zajos lesz a hálózat és a gép tápja nem szűri ki?
Nekem is csinálja a laptopom... (Asus A2500H (A2H/L))
  • 1
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 330