RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#56670  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #56669  Szerző: tomee

Ja, és hagyjuk már ezeket az agymenéseket, hogy "ma Robi tüsszentett adás közben, ez biztos hatással lesz a jövő havi hallgatottságra". Ki nem szarja le, de most őszintén?!
 #56667  Szerző: tomee

Egy önként jelentkező magyarázza már el nekem, hogy miért olyan fontos, hogy van-e ez a rádió vagy nincs. Mert én 12 év hallgatás után nem tudom.
'99-ben, attól volt nagy hype, hogy rajta kívül senki sem játszott dance zenét rádióban, és beszerezni is nehéz volt, de ez 2010-ben már rohadtul nincs így.
Az elmúlt 10 években a szórakozási lehetőségek száma meghatványozódott az internet által, ehhez a hagyományos rádiózás nem érhet fel. Ezért van az, hogy tök mindegy mit csinálnak, nem csak a Roxy, nem köt le.

Egyedüli jó dolog itt a Roxy DJ volt, de az sem a régi már, és valahogy előbb fogom Pete Tong vagy John Digweed műsorát meghallgatni, ha már a műfaj érdekel. Mert ma már két kattintással megtehetem. Aki nem a kazettás korszakban nőtt fel, annak ez a luxus érthetetlen. :)
 #56664  Szerző: benjamin

Ma a warm up végén dóri és robi együtt vezették a műsort.Mert hamarébb bejött(nem tudom hogy ez máskor is így van e)hát azt hittem el hányom magam. :sick: :vomit:
 #56658  Szerző: Dani

"De viszont a rádió annyira unalma és sz**r"

Egyetértek! Mi értelme volna annak,hogy kiharcolják maguknak EZÉRT a frekvenciát?!Annak nem sok értelme volna.Ha ennyire nem szeretik már csinálni,adják meg a lehetőséget végre olyanoknak,akiknek van kedvük igényes,szórakoztató,tartalmas rádiót csinálni.Biztos volnának jelentkezők.
Vagy még esetleg az is jó ötlet lenne,ha a Roxyt TELJESEN új kezekbe adnák,és ezáltal megújulna a rádió teljes mértékben,és esetleg újra sikeres is lehetne...De amíg ez a vezetőség marad,addig semmi jóra nem lehet számítani :(
 #56641  Szerző: benjamin

krisz83 írta:
Dani írta:A Roxy frekvenciaszerződése 3-4 hónap múlva lejár..
És ez biztos?? ;)
Mert lett új studió nem kevés pénzért, van újra hétvégén délután műsorvezetés, és most a Target újra árulja a Roxy-t is...
Ennek nem sok értelme lett volna 3 hónapra, ezt lássuk be. ;)
De viszont a rádió annyira unalma és sz**r hogy az nem igaz és ha tényleg akarnának kezdeni vele valamit akkor frissíteni kellene a weboldalt új reggeli show több műsorvezetővel és műsorvezetőket kellene felvenni és még sorolhatnám.Bár lehet igazad abban hogy kezdeni akarnak valamit a rádióval csak éppen a tulajdonos nem ért ehez.
 #56632  Szerző: krisz83

Cicoo írta:Látványstúdió=Arena Plaza promo? :roll:
Túl drága promó lett volna ez az Arenának...
Max. egy hétre odaköltözött volna a Zizi 5-től, vagy a Warm Up ahogy pl. a Rádió 1 csinálta nem egyszer az Árkádban...
 #56631  Szerző: krisz83

Dani írta:A Roxy frekvenciaszerződése 3-4 hónap múlva lejár..
És ez biztos?? ;)
Mert lett új studió nem kevés pénzért, van újra hétvégén délután műsorvezetés, és most a Target újra árulja a Roxy-t is...
Ennek nem sok értelme lett volna 3 hónapra, ezt lássuk be. ;)
 #56608  Szerző: orrhang

mi van ha kényszerből költöztek?
 #56602  Szerző: Cicoo

Látványstúdió=Arena Plaza promo? :roll:
  • 1
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 333