RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#56779  Szerző: Zoey

benjamin írta:Nem értem minrk akartak egy új stúdiót ha tudták hogy úgyis befellegzett.Lehet akartak pár nap fénykort mire vége.
Erre csak annyit tudok mondani, hogy tavaly a Gold FM is akkor végzett arculatfrissítést, mikor már érezhető volt, hogy meg fog szűnni.
Úgy gondolom, ez részben marketing, felhívás a hirdetők irányába, hogy szó sincs a megszűnésről, nincs semmi pánik, minden a legnagyobb rendben. Mert ha a hirdetők hisznek a szóbeszédnek és előrejelzéseknek, miszerint kampec, akkor nem vesznek reklámidőt, mert ha kifizetik, és megszűnik a rádió, nem lesz senki, aki visszafizesse a pénzüket. Ezt meg ugye senki nem akarja...
 #56694  Szerző: Gabeedj

Roxy hasonlít Juventusra,mindegyik vegetál.
Abban igazatok van,hogy a mai magyar rádiózás egy nagy kaki .Nem a régen megszokott jó irányba haladunk,hanem éppen ellenkezőleg,erőltetjük azt amit nem kellene.Igaz ez a Neora,Rádió1 stb...
Roxy egy neves rádió,sokan felnőttek rajta,de hülye ötlettelen irányítással,azok is hamar el süllyedhetnek.Nem tudom mikor érik meg a rádiózás Magyarországon arra,hogy inkább minőség felé mennek és nem az erőltetett szutyok a menő.Neten jó rádiók vannak,de sajna nem mindig tudunk rádió közelben lenni,így nem is hallgathatjuk mindig azt ami a kedvencünk.Ezért kellene egy rádiónak jónak lennie
 #56692  Szerző: Johnny

Én úgy látom hogy sok dolgot kevertek össze itt egyszerre.
Mp3 - Egy pendrive soha nem veheti fel a versenyt egy rádióval, mert azok csak megunható zenék egymás után (még ha neked minőségi is) a rádió kreatív értéket ad a dologhoz, sőt mi több megszólít, téged aki ott ülsz a dugóban, veled van egy egész rádióstáb, hogy próbáljon szórakoztatni még úgy is ha épp meghalt a kiskutyája, vagy úgy fáj a foga hogy beszélni is alig bír.
Internet - mert hogy akkor te inkább sokkal haladóbbat hallgatsz. Azon kívül hogy nem tudok magammal kábelt húzni, ugyan az a baja, nem ott van ahol te és nem neked szól, sőt még csak nem is magyar.
Rádió - igaz kicsit savanyú de a miénk.

tomee azon akadtál ki hogy mindenki szidja itt a Roxy-t. Ha igen akkor ez egyébként engem is bánt, de megértem mert ezt a rádió szeretik, ezt hallgatják minden nap, és még jó hogy fáj nekik hogy látják honnan hová jutott. De én velük vagyok, szerintem is egy Ikon a Roxy a Magyar piacon. De lehet hogy megérett a múzeumba és a tankönyvekbe költözésre.
 #56689  Szerző: krisz83

tomee írta:kapsz ma Magyarországon szórakoztató műsort rádióban?
Ez relatív... Kinek mi az, mert van aki szerint szorakoztató Zizi, van aki szerint a Béres Zoo volt az, van aki Jáksot szereti, vagy a Morning Showt, de olyan is akad, akinek a Bumeráng az.
Izlések és pofonok.
A másik dolog... Egy részével egyet értek Veled, de: ez itt egy rádiós forum, ahol nyílván a rádiók minőségét, zenéit, műsorvezetőit, stb... tárgyaljuk ki. Alternatíva nagyon sok van, de rádiókra azért szükség van, és lesz is, persze a színvonal kétségtelenül nőhetne, nem csak a Roxy-ban, máshol is.
 #56686  Szerző: tomee

Snake, először is, az általam felsorolt 2 érdemes művésznek az elektronikus zenei műfajhoz van köze.
Másodszor, kapsz ma Magyarországon szórakoztató műsort rádióban? Mert ezen a fórumon túlnyomó részt arról megy a diskurzus, hogy milyen hallgathatatlan szarok a jelenlegi magyar rádiók.
Harmadszor, ha én ezt az egészet már rohadtul unom, megtehetem azt, hogy várok, hogy jobb lesz, hallgatom azt, amit utálok, és közhírré tétetem itt, hogy mennyire szar. Vagy veszem a fáradtságot, és mp3.

Én tiszteletben tartom, hogy Te ebben nem hiszel. De ha valami olyasmit akarok hallgatni, ami nekem tetszik, és azt ma rádióból nem kapom meg, van alternatívám.
 #56682  Szerző: Snake

tomee írta:Egy önként jelentkező magyarázza már el nekem, hogy miért olyan fontos, hogy van-e ez a rádió vagy nincs. Mert én 12 év hallgatás után nem tudom.
'99-ben, attól volt nagy hype, hogy rajta kívül senki sem játszott dance zenét rádióban, és beszerezni is nehéz volt, de ez 2010-ben már rohadtul nincs így.
Az elmúlt 10 években a szórakozási lehetőségek száma meghatványozódott az internet által, ehhez a hagyományos rádiózás nem érhet fel. Ezért van az, hogy tök mindegy mit csinálnak, nem csak a Roxy, nem köt le.

Egyedüli jó dolog itt a Roxy DJ volt, de az sem a régi már, és valahogy előbb fogom Pete Tong vagy John Digweed műsorát meghallgatni, ha már a műfaj érdekel. Mert ma már két kattintással megtehetem. Aki nem a kazettás korszakban nőtt fel, annak ez a luxus érthetetlen. :)
Az általad felsorold 2db érdemes művésznek sztem semmi köze a Dance zenéhez, mellesleg vki autóban ül egész nap, és a sok gyökér vezető mellett elkell 1 szórakoztató média, és nemfogok mp3t sem hallgatni, még mielőtt elkezd vki ezzel dobálózni.

Még szerencse, hogy van egy új színfolt az éterben.
 #56681  Szerző: tomee

Pasa írta:
tomee írta:előbb fogom Pete Tong vagy John Digweed műsorát meghallgatni, ha már a műfaj érdekel. Mert ma már két kattintással megtehetem.
Hát igen, általában ha valaki jót akar hallgatni, az be sem kapcsolja a rádiót, hanem csak kattint kettőt, mert ma ez a realitás. Pl. a buszon, villamoson, autóban, hétvégi telken, nyaralás közben... :gülü:
Én nem azt mondom Pasa, hogy ez a nagybetűs realitás, csak tudvalevő, hogy millió egy alternatíva létezik ma már, és ha zenét akarok hallgatni, egy tenyérnyi kis szarra áttölthetem, és kész. El vagyok látva egy hétre, és nincs ismétlés sem.
Szánni lehet erre napi 10-20 percet, ahelyett, hogy könnyes szemmel reméljem, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás egyszer beéri a nyugati színvonalt, mert ez sosem fog bekövetkezni, ez nem pesszimizmusból írom, a napi viszonyokat ismerve, ez tény. Nekem ez nem túl nagy áldozat azért cserébe, hogy ne a szart hallgassam. 15-29-ben sem valószínű, hogy ez ritka jelenség lenne. Ami meg pont a Roxy célcsoportja.
 #56672  Szerző: Pasa

tomee írta:előbb fogom Pete Tong vagy John Digweed műsorát meghallgatni, ha már a műfaj érdekel. Mert ma már két kattintással megtehetem.
Hát igen, általában ha valaki jót akar hallgatni, az be sem kapcsolja a rádiót, hanem csak kattint kettőt, mert ma ez a realitás. Pl. a buszon, villamoson, autóban, hétvégi telken, nyaralás közben... :gülü:
  • 1
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 333