LuciFerko írta:egy szignál 2001-ből talánAz ilyen zenék miatt hallgattuk a Roxy-t anno.
http://www42.zippyshare.com/v/8523169/file.html

/A címét tudja valaki?

Amúgy Zizinél még mindig egész jó dalocskák mennek este.
LuciFerko írta:egy szignál 2001-ből talánAz ilyen zenék miatt hallgattuk a Roxy-t anno.
http://www42.zippyshare.com/v/8523169/file.html
benjamin írta:Nem értem minrk akartak egy új stúdiót ha tudták hogy úgyis befellegzett.Lehet akartak pár nap fénykort mire vége.Erre csak annyit tudok mondani, hogy tavaly a Gold FM is akkor végzett arculatfrissítést, mikor már érezhető volt, hogy meg fog szűnni.
tomee írta:kapsz ma Magyarországon szórakoztató műsort rádióban?Ez relatív... Kinek mi az, mert van aki szerint szorakoztató Zizi, van aki szerint a Béres Zoo volt az, van aki Jáksot szereti, vagy a Morning Showt, de olyan is akad, akinek a Bumeráng az.
tomee írta:Egy önként jelentkező magyarázza már el nekem, hogy miért olyan fontos, hogy van-e ez a rádió vagy nincs. Mert én 12 év hallgatás után nem tudom.Az általad felsorold 2db érdemes művésznek sztem semmi köze a Dance zenéhez, mellesleg vki autóban ül egész nap, és a sok gyökér vezető mellett elkell 1 szórakoztató média, és nemfogok mp3t sem hallgatni, még mielőtt elkezd vki ezzel dobálózni.
'99-ben, attól volt nagy hype, hogy rajta kívül senki sem játszott dance zenét rádióban, és beszerezni is nehéz volt, de ez 2010-ben már rohadtul nincs így.
Az elmúlt 10 években a szórakozási lehetőségek száma meghatványozódott az internet által, ehhez a hagyományos rádiózás nem érhet fel. Ezért van az, hogy tök mindegy mit csinálnak, nem csak a Roxy, nem köt le.
Egyedüli jó dolog itt a Roxy DJ volt, de az sem a régi már, és valahogy előbb fogom Pete Tong vagy John Digweed műsorát meghallgatni, ha már a műfaj érdekel. Mert ma már két kattintással megtehetem. Aki nem a kazettás korszakban nőtt fel, annak ez a luxus érthetetlen.
Pasa írta:Én nem azt mondom Pasa, hogy ez a nagybetűs realitás, csak tudvalevő, hogy millió egy alternatíva létezik ma már, és ha zenét akarok hallgatni, egy tenyérnyi kis szarra áttölthetem, és kész. El vagyok látva egy hétre, és nincs ismétlés sem.tomee írta:előbb fogom Pete Tong vagy John Digweed műsorát meghallgatni, ha már a műfaj érdekel. Mert ma már két kattintással megtehetem.Hát igen, általában ha valaki jót akar hallgatni, az be sem kapcsolja a rádiót, hanem csak kattint kettőt, mert ma ez a realitás. Pl. a buszon, villamoson, autóban, hétvégi telken, nyaralás közben...
tomee írta:előbb fogom Pete Tong vagy John Digweed műsorát meghallgatni, ha már a műfaj érdekel. Mert ma már két kattintással megtehetem.Hát igen, általában ha valaki jót akar hallgatni, az be sem kapcsolja a rádiót, hanem csak kattint kettőt, mert ma ez a realitás. Pl. a buszon, villamoson, autóban, hétvégi telken, nyaralás közben...