RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#5779  Szerző: rsite1

téeszelnök írta:
MikySoft írta:Meg nem írunk nyomtatott betűkkel folyamatosan.
Kép :D
:mrgreen:
 #5714  Szerző: nyikolaj

Sorry!Elfogom olvasni a szabályzatot. :)
 #5700  Szerző: mjoel

MikySoft írta:
Obladioblada írta:
nyikolaj írta:AZ EMBER IR MINDENT BÁNATÁBAN.ENGEM CSAK A MISKOLCI RÁDIOS HELYZET ZAVAR. :cry:DE NAGYON. DEBRECENNEK MIÉRT VAN EGY HALOM RÁDIOJA?! :x ÉS NYIREGY IS ELÉG JOL ÁLL.HA LENNE RÁ ELÉG KERETEM,ÖSSZEHOZNÁK EGY CSAPATOT,ÉS CSINÁLNÁK 1 KERRÁDIOT MISKOLCRA.CSAK ELŐBB MEGNYEREM AZ ÖTÖST. :)
Összehoznék. Csinálnék. :lol:
Nyugi ami késik az nem múlik. :D :D
 #5699  Szerző: t

MikySoft írta:Meg nem írunk nyomtatott betűkkel folyamatosan.
Kép :D
 #5698  Szerző: rsite1

Obladioblada írta:
nyikolaj írta:AZ EMBER IR MINDENT BÁNATÁBAN.ENGEM CSAK A MISKOLCI RÁDIOS HELYZET ZAVAR. :cry:DE NAGYON. DEBRECENNEK MIÉRT VAN EGY HALOM RÁDIOJA?! :x ÉS NYIREGY IS ELÉG JOL ÁLL.HA LENNE RÁ ELÉG KERETEM,ÖSSZEHOZNÁK EGY CSAPATOT,ÉS CSINÁLNÁK 1 KERRÁDIOT MISKOLCRA.CSAK ELŐBB MEGNYEREM AZ ÖTÖST. :)
Meg nem írunk nyomtatott betűkkel folyamatosan. Olvass szabályzatot.
 #5695  Szerző: paradigm

Akkor sem értem. Net előtt vagy, winamp indít, azt hallgatsz, amit akarsz. Utcára meg ott az mp3 játszós mobil és tenni a vacak rádiókra nagyívben. Évek óta így van ez, Debrecen az Debrecen, ez pedig Miskolc.
 #5691  Szerző: Obladioblada

#5690  Szerző: nyikolaj

AZ EMBER IR MINDENT BÁNATÁBAN.ENGEM CSAK A MISKOLCI RÁDIOS HELYZET ZAVAR. :cry:DE NAGYON. DEBRECENNEK MIÉRT VAN EGY HALOM RÁDIOJA?! :x ÉS NYIREGY IS ELÉG JOL ÁLL.HA LENNE RÁ ELÉG KERETEM,ÖSSZEHOZNÁK EGY CSAPATOT,ÉS CSINÁLNÁK 1 KERRÁDIOT MISKOLCRA.CSAK ELŐBB MEGNYEREM AZ ÖTÖST. :)
 #5663  Szerző: Obladioblada

paradigm írta: Komolyan mondom segítsenek már az Express/Hídrádió fanok, hogy mitől is lenne jó bármelyik Miskolcnak. Vagy 5 dolgot felsorolhatátok, hogy mi az, ami annyira profi bennük. Hátha végiggondolom őket és megtérek én is.
Kicsit eltértünk a topic témájától, de én sem értem. Egyrészt az Express sosem tudná kiszolgálni M.O. 3. legnagyobb városának és környékének az igényeit kereskedelmi rádiós téren, márcsak azért sem, mert mindegyik frekije közszolgálati. Mondjuk az mind1, hogy ennek nem felelnek meg, de alapvetően azok. Biztos örülne a sok miskolci Gold FM hiánytól küszködő fiatal az éjszakai Jazz Expressnek. És ebben ki ismerül a közszolgálat. Náluk. Közszolgálati rádió pedig bármilyen érdekes van Miskolcon. Európa, MR6.

Apropó közszolgálat. Mikor hallottatok riportot, élő vendéget utoljára az Expressen hírblokkon (konzerv) kívül? Pedig ez egy kereskedelmi rádióban is szokás, nem hogy egy "közt szolgáló" rádióban.

Az Expressel az a legnagyobb baj, hogy annak ami (közszolg), nem tud megfelelni, annak pedig ami lenni akar (ker) egész egyszerűen (sajnálom, hogy ezt kell írnom, de így van, majd kimoderálják, ha nem fér bele) szar.

A napokban beszéltem egy kollégámmal, hogy az Express semmivel nem több mint egy országos rádió, a tokaji, encsi, stb. ember számára. Pedig az lenne a célcsoport elsősorban. Ennyit a Juventus is tud Miskolcon. Sőt.

De ebben a topicban inkább beszéljünk a Gold-ról. Hiszen nem minden arany, ami fénylik.
  • 1
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 222