RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#57210  Szerző: Sokol404

LuciFerko írta:
drkotasz írta:Kiskunhalason a Kossuth adó is kb. olyan, mint egy kisközösségi, már a városon belül is csak monóban jött telefonnal egy csomó helyen, pedig azért Halas nem egy olyan hatalmas város, meg nincs tele betonfelhőkarcolóval :D

AM 540-en meg akkor kell elgondolkodni, ha már bejáratódik a DRM (mondjuk ha DAB+DRM vevőket árulnak, és a DAB terjedése révén lesz elég és megfizethető vevő), mert DRM-hez kisebb teljesítmény is elég, az 1 MW-os, negyvenéves adó meg azért továbbra is fenntartom, hogy durva energiapazarlás...
ja és belever a kékesi mr2 :punch:
Meg a Radio Osijek 102,8. Na, ezért nem fogható erre délebbre, felénk.

(Nem tudom, de amikor ezeket tervezik, akkor ilyenre nem gondolnak? És itt, a magyarországi új frekvenciák kiosztására gondolok, a horvátok nem tehetnek róla.)

http://sh.wikipedia.org/wiki/Popis_radi ... _Hrvatskoj
 #57205  Szerző: Sokol404

Pasa írta:
Sokol404 írta:Így viszont előbb is lekapcsolhatják a solti adót.
Azért viszont nagy kár lenne!
Ez így igaz. Én a jelenlegi rövidhullámú adását is hiányolom. Elméletileg talán visszaállítják... (?) :blush:
 #57195  Szerző: Sokol404

LuciFerko írta:
djlacee írta:Annyi adója van jelenleg az MR1-nek, hogy az már egy osztrák rádióhálózattal vetekszik, szerintem elleszünk :)
Tamásiban szar minden frekin :gülü2:
Nálunk már Szegedről sem fogható, Kiskunhalasról mégúgy se, Bácsalmásról szintén sehogy.
/Előbbi kettő oka egy-egy délszláv adó, utóbbit pedig pont a Petőfi Rádió nyomja ki (95,1 MHz Kiskőrös)/ :unott:
 #57193  Szerző: Pasa

Sokol404 írta:Így viszont előbb is lekapcsolhatják a solti adót.
Azért viszont nagy kár lenne!
 #57192  Szerző: Sokol404

LuciFerko írta:
Gyurii91 írta:Fideszes rádiótervek - A Petőfi frekvenciáját kapná a Kossuth
http://vg.hu/vallalatok/reklam-es-media ... uth-331060
Ez viszont nem hülyeség.
Legalább lenne rendes adóhálózata. :yeah:

---> Így viszont előbb is lekapcsolhatják a solti adót. (nem kell éveket várni, mondván, hogy van rendes lefedettség) <---
 #57134  Szerző: PooLee

Szó ami szó, ez az adóátrendezés jó ötlet, ezt én is támogatom. A cikk-beli MR2-vel kapcsolatos kijelentésekkel kevésbé értek egyet, de ezzel kapcsolatos álláspontomat már kifejtettem a kapcsolódó topikban.
 #57121  Szerző: djlacee

off
Melyik egyáltalán a főadó Ausztriában?
 #57119  Szerző: Pasa

Máshol is a főadóé a legjobb hálózat. Nem véletlen, hogy Szlovákiában is pár éve a Rock FM (ma Radio_FM) néhány nagyadóját átadták a Reginának. Romániában és Ausztriában is a közszolgálati főadóé a legnagyobb lefedettségű hálózat.
 #57118  Szerző: csokie

MR1-t az MR2-re
MR2-et az MR3-ra
MR3-at az MR1-re
Úgy lenne a jó.
 #57117  Szerző: djlacee

LuciFerko írta:
djlacee írta:Annyi adója van jelenleg az MR1-nek, hogy az már egy osztrák rádióhálózattal vetekszik, szerintem elleszünk :)
Tamásiban szar minden frekin :gülü2:
Itt is, még a helyin is
  • 1
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 167