RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#57160  Szerző: kerek1radio

Köszönjük, a többiek nevében is!

:) Vicces... Gombóc van a torkomban, de nem azért hogy nyer-e a pályázatunk vagy sem, hanem azért... ha nyer, akkor ezerrel csinálnom kell és nincs visszaút, nincsenek kifogások, mivel több ezer ember várja, hogy elinduljon...

Ki..szott nagy a nyomás... "Pedig ez csak egy kisköz rádió..." -mondják sokan és én erre azt szoktam felelni, hogy nem, nem... Ez egy rádióállomás kedveskéim és a hallgatók ugyanúgy a class-hoz, a neo-hoz, illetve a többihez fogják hasonlítani... vagyis úgy kell csinálni, hogy a sok-sok duma ellenére - amit bevállaltam - is szerethető, a külsőségekben (szignál, zene, információs blokkok) profi szinthez nagyon közeli, hanem azt a mércét megütő dolgot kell tető alá hozni...

... plusz még a helyi információáramlást, a helyi műsorkészítést is meg kell szervezni... jónak és hitelesnek kell lenni helyi szinten, hogy a létezésünk alapját, a lényeget felfogják és magukénak érezzék... nem mellesleg az elindításhoz szükséges pénz sem az én zsebemből megy ki...

Szóval,ha megjön a hír,akkor ezzel kelek és ezzel fekszem le... Nem mintha eddig más lett volna a helyzet!!!

üdv: Gábor

Ama pályázat tükrében amit benyújtottam... huh.nagy kihívás lesz! De szeretjük a kihívásokat! Vagy nem??? :)
 #57159  Szerző: Cicoo

Szorítok értetek, srácok :)
 #57151  Szerző: kerek1radio

Hello!

Akkor ma dől el a sorsunk... Andrew5 thnx!
 #57145  Szerző: Andrew5

Mostmár 100% hogy ma döntenek az áprilisi kisközökröl 4 óra fele már eredményt is tudni fogok. ;)
 #57126  Szerző: jimmer

Johhny az indulásra adott idő a műsorszolgáltatási szerződés aláírását követően 180 nap, plusz külön kérhető max. 2 hét.

90 nap? :D :D Annyi idő alatt csak egy sz.rt raknak össze pl Neo vagy Class FM (és ide a technikát - annak a hallható részét és a műsorokat értem)
 #57066  Szerző: Permi

Andrew5 írta:Ha minden igaz ezen a héten döntés születik az április 1-én beadott kisközpályázatokról. Asszem ideje már :-)
Honnan az info? Mennyire tuti?
 #57060  Szerző: nyikolaj

Jah....Semmi intro sincs még!!!
Azért valljuk be a Crazy(is) ügyesen,tervezetten megcsinálta!
 #57058  Szerző: Johnny

Miskolcon eddig csak a Crazy Fm indult, de ha jól tudom a másik két kisköz is aláírta a szerződést, hogy mikor az passz. Mennyi is az előírt indulási idő? 90nap? Szerintem az már lejárt, ilyenkor mi van? Pedig jöhetne már friss vér az éterbe.
 #57053  Szerző: LuciFerko

Andrew5 írta:Ha minden igaz ezen a héten döntés születik az április 1-én beadott kisközpályázatokról. Asszem ideje már :-)
Én is remélem :party:
 #57024  Szerző: Andrew5

Ha minden igaz ezen a héten döntés születik az április 1-én beadott kisközpályázatokról. Asszem ideje már :-)
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 164