RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#57597  Szerző: djlacee

#57485  Szerző: mlaszlo

Elindult az információs csatorna

A mai naptól a lakossági tájékoztatást elősegítendően a MinDig TV szolgáltatás keretében 24 órás információs csatornát indítunk, mely önálló csatornaszámon (10-es csatorna) kerül kisugárzásra.

Az információs csatorna bemutatja a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatások vételéhez szükséges eszközöket, részletes információval szolgál a tartalomválasztékról, lefedettségről, aktuális akciókról, és további információ elérhetőségéről.
 #57484  Szerző: mlaszlo

Pasa írta:
Mauro írta:Elvileg lenne hely új csatik részére nem tudom miért nem bővítenek.
Nincs hely. Csak akkor lesz, ha lekapcsolják az analóg adókat.
Igazából egyet nem értek, tudom hogy szinte maximumon van a kapacitás kihasználtság, de a C multiplexen megy ugye egy HD csatorna, egy ingyenes SD és 7 db fizetős SD csatorna. Ezekhez jön pluszban este 11-től a Private Spice. Ha este elfér 1 HD és 9 SD csatorna, akkor napközben miért nem? Nyugodtan lehetne napközben is rakni valamit a Private Spice helyére, pl. egy zenecsatornát.
 #57481  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Örülnék, ha a MinDigTV Extra kínálata így festene:

SportM
Discovery
Filmbox
Ozone Network
Viasat3
1 Music Channel
Boomerang
ÚJ HÍRCSATORNA<
AXN
Spice

jó kis tematika választék lenne
A SportM-nek nem látom túlzottan értelmét, szinte csak foci van rajta, abból is zömmel ismétlés. Akkor már inkább jobb lenne pl. az Eurosport.
Discovery helyett most a Nat Geo van bent, én nem cserélném le.
A Filmbox helyett egyelőre jobb a Film+, valamivel változatosabb a kínálat.
A Boomerang valóban jó lenne, de mivel jelenleg csak a rajzfilmek kb. 60%-át adja szinkronnal, így jobb választás a Disney.
A FEM3 helyett a Viasat3 tényleg megfelelőbb lenne, valamint a zenecsatorna is nagyon hiányzik.
Az ATV és a HírTV a politikai nyomás miatt adott, azokat nem lehet kivenni.
 #57387  Szerző: djlacee

Állítólag elindult a tesztsugárzás Sopronból, majd én is kipróbálom, csak kevés ismerősömnek van erre alkalmas vevőeszköze.
 #57204  Szerző: Mauro

Pasa írta:
Mauro írta:Azt hallottam hogy más országokban rugalmasabbak ebben az ügyben.
Hát igen, máshol ez gyorsabban megy. Úgy tudom, itt is folyamatban van a DVB-H megszüntetése, utána lehet a helyén DVB-T.
Erről már ezer éve szó volt. Nem igaz hogy itt minden tovább tart. :x
Pedig biztos jót tenne digitális átállásnak ha több csati lenne MINDIG TV-n.
 #57203  Szerző: Pasa

Mauro írta:Azt hallottam hogy más országokban rugalmasabbak ebben az ügyben.
Hát igen, máshol ez gyorsabban megy. Úgy tudom, itt is folyamatban van a DVB-H megszüntetése, utána lehet a helyén DVB-T.
 #57196  Szerző: Mauro

Pasa írta:
Mauro írta:Ja amúgy ha DVB-H bebukott azon frekin miért nem mehet DVB-T?
:x
Azért, mert arra érvényes a szerződés. Nem lehet azt a frekit csak úgy másra használni.
Azt hallottam hogy más országokban rugalmasabbak ebben az ügyben.
 #57186  Szerző: Pasa

Mauro írta:Ja amúgy ha DVB-H bebukott azon frekin miért nem mehet DVB-T?
:x
Azért, mert arra érvényes a szerződés. Nem lehet azt a frekit csak úgy másra használni.
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 203